Pages

all saints i love you

torstai 29. toukokuuta 2014

Lontoon reissulla pääsin ihastelemaan taas lempibrändiäni All Saintsiä. Ensimmäisen kerran tutustuin brändiin Miamin myymälässä. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Olen tosi kiinnostunut myymäläsuunnittelusta ja voi hyvänen aika kun tämä(kin) liike vei minut mennessään. Ensimmäiset puoli tuntia ihastelin vaan myymälän sisustusta ja esillepanoa kunnes vasta pystyin keskittymään itse tuotteisiin. Olisin voinut ostaa jokaikisen myynnissä olevan vaatekappaleen, kenkäparin tai asusteen.

Lontoossa kävin jokaisessa vastaan tulleessa All Saintsin myymälässä ja jokainen on toinen toistaan tajunnan räjäyttävämpiä! En ole koskaan nähnyt näyttävämpää esillepanoa missään! Ja ne vaatteet, josko vain rikastuisin äkillisesti. Harmittelin kovasti kameran unohumista kämpille, mutta onneksi puhelimella sai ikuistettua pari kuvaa muistoksi.







Kotiin päästyäni oli pakko käydä All Saintsin nettisivuilla ja kyllä silmä vain lepäsi. Sieltähän löytyy myös aivan mahtavia ja inspiroivia videoita musiikista kankaan tekoon ja kaikkia siltä väliltä. Ihastelun voi aloittaa vaikka tästä tai esimerkiksi Polican musiikkivideosta. Itse jäin ihan koukkuun noihin videoihin ja katsoin melkeimpä kaikki yhdeltä istumalta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!