Pages

Terkkuja keittiöstä

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Tässä muutama kuva keittiöstä parin viikon takaa. Tältä näyttää meidän keittiö ihan perussiivouksen jälkeen, ilman sen kummempaa stailausta ja tavaroiden asettelua. En muista, että onko tuo kaktus jo jossain kuvissa vilahtanut, mutta se on uusi lempparini. En tiedä olenko nähnyt ikinä noin sympaattisen mallista kaktusta. Himottaisi isommatkin kaktukset, mutta ne ovat yllättävän kalliita. Plussaa on tietenkin se, etten edes minä saa niitä kovin herkästi tapettua!

Ihanaa muuten, että vihdoin paistaa arska ja ulkona tuoksuu (haisee) kevät! Kesemmällä haluaisin testata taas yrttien kasvattamista. Josko se tänä vuonna onnistuisi paremmin tuon vihervalon alla.
Eilen ja tänään olen muuten puuhastellut parvelle uutta hyllyä ja työpistettä. Siitä siis tulossa juttua, jahka saan sen valmiiksi. Vielä puuttuu muutama osanen.


14 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän upea keittiö! Kyllä teillä on niin kaunis koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä täällä kelpaa asustella. Vielä kun saataisiin jotkut jakkarat tuohon saarekkeelle :)

   Poista
 2. Upea keittiö ja rohkeutta vaan yrtteihin, edullista, kivaa ja homemadeherkkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ne yrtit tahtoo aina vaan kuolla vaikka niille kuinka antaisi rakkautta! Silti joka vuosi olen yrittänyt uudestaan. Ehkä jossain vaiheessa sinnikkyys palkitaan!

   Poista
 3. Kaunista on ja kaktus on tosiaan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi hommata isompi kaktus nyt yläkertaan uudelle työpisteelle! En tiedä vielä raaskinko ostaa.

   Poista
 4. Kovin on kaunis köökki teillä :) Ja tuo kaktus on niin ihqu! Olen itsekin yrittänyt metsästää isoa kaktusta, mutta meilläpäin ei ole edes ollut myynnissä sellaisia. Ei mihinkään hintaan.

  Minun silmään pisti myös tuo sinun designiasi oleva hiirimatto...täytyy varmaan laittaa tilaukseen kun se kummittelee mielessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaktus on siis niin sympaattinen, etten voinut vastustaa! Löysin sen yllättäen Prismasta, jossa on muutenkin ihan hyvä kasvi valikoima.

   Ja ilmanmuuta sinun täytyy tilata hiirimatto! "If you can't stop thinking about it, buy it!"

   Poista
 5. Oi, sun kaktushan heiluttaa, ja sillä on korvat! <3
  Tosi kaunis tuo teidän keittiö. Mustaa ajattelin itsekin uuteen(kin) keittiööni ujuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Itse näen sillä myös olevan korvat ja toisaalta siitä tulee mieleen peace-käsimerkki :) Tykkään meidän keittiöstä kyllä itse myös paljon! Olen tyytyväinen, että valitsimme valkoisen sijaan mustan. Nykyään minua houkuttaa kyllä harmaat keittiöt myös!

   Poista
 6. On se nätti kuin mikä!!!! :) Ja hei - heti kun onnistut siinä yrttien kasvatuksessa, saat opettaa myös mua. Joka vuosi sössin sen totaalisesti. Ehkä pitäisi vain luovuttaa..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ne kestää about viikon ja kuukahtaa! Surullista, niiin surullista!! Voidaan hei yhdessä osallistua yrttien kasvatus kurssille :D Olen niin kateellinen naapureiden yrttilaatikoista tuossa meidän pihalla. Pian niitä pääsee taas ihastelemaan <3

   Poista
 7. Hei, aivan ihana blogilöytö!! Kaunis keittiö ja koti teillä. ♥ On kyllä mielettömän sympaattinen kaktus. Vau! Ja lukijaksi jään.
  Käy toki vastavierailulla omassa blogissani :) Jätä puumerkki ja liity lukijaksi jos haluat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda! Kiva kun löysit blogiini ja vielä kivempaa, että jäät lukijaksi :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!