Pages

Viime viikolla töissä...

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Täytyy sanoa, että minun työ on aika vaarallista. Ei välttämättä siksi, että se olisi täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita vaan siksi, että nään päivittäin toinen toistaan ihanempia asuntoja. Muutamaan otteeseen on asuntokuume iskenyt niin kovasti, että olisin itse ollut valmis muuttamaan. Tämä Maariankadun asunto oli ehkä pahin asuntoihastukseni vähään aikaan.

Asunto oli remontin jälkeen tyhjillään, joten pääsimme tekemään tänne kalustuksen ja sisustuksen Annan kanssa. Seuraava unelmieni asunto olisi juurikin tämän kaltainen arvoasunto vanhasta kivitalosta. Harmittavaista kyllä, minulla ei tule olemaan sellaisiin koskaan varaa. Tätä asuntoa oli kuitenkin niin kiva sisustaa, että se auttoi onneksi pahimpaa syyhyä. 

Tässä asunnossa oli aika jännä pohja, mutta minusta se ei ole huono asia. Itse pidän enemmän suurista avonaisista tiloista, kuin pienistä huoneista. Minua ei haittaa yhtään, vaikka makuuhuone ja olohuone olisivatkin samassa tilassa. Jos olohuoneen haluaisi erikseen, se olisi mahdollista sijoittaa keittiön puolelle, sillä sekin tila on todella avara. Tällä huonekalu sijoittelulla keittiön puolelle mahtui iso ruokapöytä, jonka ympärille voi ystävät kokoontua. Tässä asunnossa on myös iso tilava aula, johon on tehty walk-in closet kattoon asti ulottuvien liukuovien taakse. Iso aula tekee minusta asunnosta entistä arvokkaamman oloisen. Itselle tuli vähän sellaiset Tukholma-vibat tästä asunnosta kokonaisuudessaan. 

Mitäs te tästä pidätte? 

Käykäähän ihmeessä tutustumassa lisää tähän asuntoon täällä. Kaikki postauksen kuvat on myöskin lainattu Bo LKV:ltä6 kommenttia:

 1. Kyllä, sun työ ON vaarallista. :D Mikä asunto, mikä tila. Kiitos perjantai-inspiraatiosta, Jutta!

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis ja henkevä, ilmava asunto. Tuolla viihtyisin. Ja kauniisti olette sen laittaneet. Ihan asutun näköinen. Kiitos tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kiitos. Mä ihan rakastuin tähän asuntoon. Voisin muuttaa heti!

   Poista
 3. Ihanan avara ja valoisa asunto. En yhtään ihmettele, että ihastuit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kyllä on havaittavissa vakavaa asuntokuumetta! :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!