Pages

I think I'm back

lauantai 19. syyskuuta 2015

Blogi on ollut vähän tahattomalla kesätauolla viime ajat. Työt ja kaiken maailman kissan ristiäiset ovat pitäneet nimittäin meikäläisen melko kiireisinä. Oma koti on ollut viimeiset kaksi kuukautta aika karmeassa kunnossa, mutta nyt aion ottaa itseäni niskasta kiinni. Ehkä. Arki on tällä hetkellä aika hektistä ja energiat on kotiin päästyä aika vähissä. Otappa siinä sitten imuri käteen, kun sohvalla olisi paljon mukavampaa! Nyt minulla on kuitenkin kunnianhimoinen suunnitelma tulla takaisin ja päivitellä blogia ainakin vähän useammin kuin kerran kahteen kuukauteen! JEE!

No mutta... Nyt on ensimmäinen viikonloppu aikoihin, kun ei tarvitse tehdä mitään tai olla missään. Eli vedinpä lökäpöksyt jalkaan, kaadoin viinilasin (tai pari) kukkuralleen viiniä ja vähän puunasin. 
Nyt oli myös syy puunata, koska sain aika ihanan lahjan! DLM-pöytä on ollut toivelistallani varmaan jo pari vuotta, mutta en ole koskaan sitä raaskinut itse ostaa. Se löysi paikkansa yöpöytänä ja sopiikin tuohon aika passelisti. Aiemmin yöpöytänä toiminut Lundian System-laatikko siirtyi peittelemään pientä johtoviidakkoa. Miksei kukaan muuten ole vielä keksinyt nätin näköistä modeemia?

Meillä vaihtui nettiliittymä entistä huonompaan yhteyteen ja rumempaan laatikkoon. Kaiken kukkuraksi tuo on ilmeisesti sille ainoa mahdollinen paikka antennipistokkeen takia. Voitte siis varmaan kuvitella, kuinka tyytyväinen olenkaan tähän muutokseen. Kyllä nykypäivän lapsella kasvaa pieni tatti otsaan, jos netti ei toimi!  

16 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Tuo betoni-valaisin on I H A N A, raaskisimpa sijoittaa siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Good to be back! Ja Kube on kyllä ihan viimisen päälle ihana!!

   Poista
 2. Upeita kuvia! <3 Mitkä vetimet teillä on keittiössä?? ;) Mistä hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Eiliseen asti meillä oli mustat L-vetimet, jotka valitsimme keittiörempan yhteydessä. Keittiön kaapit tuli Sanerialta ja sieltä myös vetimet. Eilen askartelin meille nahkaiset vetimet :)

   Poista
 3. Vitsit miten ihanan näköistä!! Huippua, et oot taas takaisin!!! Meille hei tuli just ihan loistava netti, langaton ja se pömpelin saa otettua mukaan reissuihinkin. Tosi kätevä ja netti nopea. Laitekin on kännykkää pienempi, me like!!! Voin kysäistä tarkempaa tietoa mieheltä jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa olla takaisin! Tauko oli stressaava ja blogia tuli ikävä! Meille tuli taloyhtiön puolesta tuo DNA kakkakikkare, jota ei ilmeisesti nyt voi vaihtaa, koska tulee tosiaan taloyhtiön puolesta ja kuuluu vastikkeeseen. Me ollaan kyllä niin kypsiä, että taidetaan ottaa rinnalle toinen netti. Mutta toi teidän mötikkä kuulostaa ihan mahtavalta!

   Poista
 4. Voi että teillä on huikean näköistä! Ihania kuvia!! Kiva virtuaalikuulla sinusta taas!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt taas ekaa kertaa pariin kuukauteen näyttää ihan hyvältä. Muuten on ollut vähän hyrskyn myrskyn! Ja ihanaa päästä taas bloggailmaan!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Siistissä kodissa on ihan kiva ollakin!

   Poista
 6. Kiva, kun sinusta taas kuuluu :) Täällä ollaan!

  VastaaPoista
 7. Teillä on kyllä ihan mielettömän kaunista. Lämpimästi tervetuloa takaisin :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos ja kiitos! Good to be back <3

  VastaaPoista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!