Pages

Juhlahumua

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kiire painaa niskaan, mutta välissä täytyy vähän juhlia! Otin tänä vuonna vastuulleni työkaverini Sannin kanssa firman pikkujoulujen järjestämisen. Yllättävän iso homma tuo kekkereidenkin järjestäminen on! Ensi kerralla osaan arvostaa enemmän, kun menen jonkun toisen järjestämiin juhliin. 

Me järjestimme kekkerit Helsingissä, taidegalleria Forum Boxissa. Tilahan on aivan mieletön, joka loi hyvät puitteet. Me panostimme enemmänkin ruoka- ja juomapuoleen, jolloin koristeluun jäi vain pieni osa budjetista. Sen vuoksi keskitimme koristelunkin ruokapöydän ääreen, jonka ääressä vietimme melkein koko illan. Mielestäni koristelu onnistui melko hyvin. Vai miten on, söisitkö sinä tämän pöydän ääressä? Loppuillasta vipattavaa tanssijalkaakin pääsi ulkoiluttamaan DJ:n säestyksellä tanssilattialla.
Tänään oli muuten Uuden Muotoilun Yhdistyksen joulumarkkinat Logomossa. Olin siellä myymässä ja siellä oli hyvä buugi. Kiitos vain järjestävälle taholle ja ennen kaikkea kävijöille! Monelle teistä tarttui mukaan jotain myös JUTAN kojulta. Oli mukava siivota tyhjä pöytä. Ne ketkä eivät päässeet paikalle tai jäivät ilman jotain haluamaansa tuotetta, niin verkkokauppa palvelee 24/7 ja Pläkän pojat hoitaa jälleenmyyntiä upealla Kristiinankadun joulukaupalla. Jos et ole vielä vielä siellä piipahtanut, niin suosittelen lämpimästi. Ehdottomasti Turun kuumin mesta tällä hetkellä! 

Jokos te olette päässeet pikkareita viettämään?

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva juhlatila ja upea pöytä! Mites, saako tuota tilaa vuokrata juhliin kuka vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl vaan! Siellä järjestetään käsittääkseni paljonkin juhlia :)

   Poista
 2. Oi ihanalta näyttää, kelpasi varmasti juhlistaa tuolla! Jäin miettimään että oletko sä paljastanut että missä sä olet oikein töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tainnut paljastaa. Olen mysteeri! No eivaan, nokkelat sen varmasti ovat jo päätelleet, eihän se mikään salaisuus ole :)

   Poista
 3. No siitähän tuli upea! Kernaasti istahtaisin ja vähän juhlisin. Ihan huippu tuo DJ:n edessä oleva lause :) Kiva oli nähdä Logomossa ja kuulla, miten kauppa oli käynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieraat kyllä viihtyi ja me itsekkin :) Ja tuo lause oli meidän bileiden teemalause/biisi. Se on the Great Gatsby elokuvastakin tuttu :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!