Pages

Nahkaiset vetimet keittiöön

lauantai 26. syyskuuta 2015

Vähän taisin jo paljastaakin, että meidän keittiöön on ilmestynyt uudet vetimet. Aiemmistakin vetimistä tuli paljon kyselyjä, sillä kaappejamme on luultu vetimettömiksi. Valitsimme keittiörempan yhteydessä kaapin takaa kiinnitettävät L-vetimet, jotka eivät siis jättäneet mitään jälkiä kaappien etupuolelle.  Tykkäsin vanhoistakin tooosi paljon, mutta inspis vei nyt mennessään ja nahkaiset tuli tilalle! 

Halusin edelleen pitää yleisilmeen vetimettömän oloisena, vaikka koko maailmahan tietää ettei musta keittiö voi olla vetimetön, koska sormenjäljet. Vetimet tuli olla, enkä halunnut tehdä oviin enempää reikiä. Hyödynsin siis vanhat ovien takapuolella olevat reiät ja niihin ruuvasin vaan nahkalenkin killumaan. Tämä on ihan idioottihelppo DIY muuten! Kaipaakohan joku kuvallisia ohjeita vielä? Voisin ehkä hullutella ja tehdä sellaiset!10 kommenttia:

 1. Musta keittiö voi hyvin olla vetimetön ;) Meillä on ainakin vedinura joka on toiminut hyvin! Mutta nuo on kyllä hienot!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä voikin jos on tosiaan uravetimet. Kirjoitin vähän epäselvästi, kun tarkoitin että meillä toinen vaihtis olisi pomppuovet- ja laatikot. Sitä en lähtisi suosittelemaan :)

   Poista
 2. Onpas tosiaan kivat ja tämä vahvistaa kyllä omaa päätöstä siitä, että nahkavetimet meillekin on saatava. Erilaiset tosin, koska meillä täytyy hyödyntää ovien etupuolella olevia reikiä. Mutta nämäkin ovat todella kauniit ja toteuttamis kelpoinen idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että sait inspistä! Vähän kutkuttaisi itseäkin kiinnittää etupuolelta, mutta en millään raaski :)

   Poista
  2. Hyödynnetään vain niitä vanhoja reikiä, niin ei kaduta sitten jälkeen päin mikään. ;) Pysyy myös yleisilme siistinä, jos mieli sitten tulevaisuudessa muuttuukin.

   Poista
  3. No näin mäkin sen ajattelin :)

   Poista
 3. Höh, eikö nämä nahkavetimet ole jo aika mennyt juttu? Ennen kuin ehdin edes alaspäin kelata ja lukea pidemmälle, arvasin että nahkavetimet siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi. Kyllähän se itseasiassa ihan otsikossakin käy jo ilmi, että nahkaiset vetimethän ne täällä. Minusta ne on kyllä edelleen kivat, oli sitten kuinka mennyt juttu tahansa :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!