Pages

Pop Å

maanantai 1. joulukuuta 2014

Läntiselle Pitkäkadulle on pystytetty joulun ajaksi huikea pop up liike Pop Å.  Meinasin tähän kirjoittaa, että liike on tehty ihan tuiki tavalliseen asuntoon, mutta sehän ei pidä paikkaansa. Se osuus toki pitää, että ihan oikeasta asunnosta on kyse, mutta ei missään nimessä tavallisesta! Asunto on remontoitu todella kauniisti ja huokaillen ihastelin kaikkea, mitä ympärilläni näin. 

Koko konsepti on uusi ja minusta aivan loistava idea! Kaikki tässä kodissa tai liikkeessä (mikähän tälle mahtaisi olla sopiva termi?) esillä olevat tuotteet ovat myynnissä. Valikoimasta löytyy muutamia turkulaisia design alan yrityksiä, joita tukemaan on tuotu muutamia kansainvälisestikin tunnettuja brändejä. Tätä meininkiä kaipaisin enemmänkin Turkuun! Tuotteet on mukava nähdä luonnollisessa ympäristössä ja vaikkei olisikaan tarve shoppailla, niin inspiraatiota saa ihan ilmaiseksi!   

Pop Å:ta kävi ihastelemassa liuta muitakin bloggareita, joita oli tosi kiva tavata. Asunto oli tupaten täynnä väkeä, mutta muutaman kuvan onnistuin tärisevin käsin nappaamaan. Tuo työpiste jäi mieleeni kyllä ikuisiksi ajoiksi. Olen myös korvamerkannut tuon BEdesignin deer shelfin, pukille vain tiedoksi. Olen ollut tosi kiltti ja reipas ja ihana ja ja ja...




Pikkuruinen makuuhuone oli myös todella kutsuva ja kotoisa. Melkein olisi voinut hypätä tuonne Saanan ja Ollin uutuuslakanoihin. Makuuhuoneen nurkasta löytyi Juljan vaatteita, jotka ovat myöskin luonnollisesti myynnissä. 





Pieni vessa oli myös todella kaunis! Itseasiassa vessan ovi kruunasi koko kokonaisuuden, mutta siitä en saanut napattua kuvaa. Uskoisin, että joku illan vieraista sai senkin kuvattua, mutta suosittelen käymään ihan paikan päällä. 

Pop Å sijaitsee siis Läntisellä Pitkäkadulla ja lisää infoa löytyy täältä. Ehdottomasti visiitin arvoinen liike, koti, paikka... En vieläkään tiedä mikä kuvaisi tätä parhaiten.  


14 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia onnistuit nappaamaan ruuhkasta huolimatta :) Ja oli tosi mukavaa tavata! -Anna ja Tuomas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvista tuli nyt tunnelmallisia, niinkuin oli meininki muutenkin :) Odotan innolla, mitä teidän kameraan tallentui! Ja huippua oli tavata teidät! Toivottavasti nähdään pian uudelleen.

      Poista
  2. Kiitos Jutta kuvista ja tunnelmista! En päässyt tänään paikalle, mutta ehdottomasti haluan käydä! Hyvää joulukuuta sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä käymään! Ihan huippu juttu tämä :) Harmi, ettet eilen päässyt! Olisi ollut mukava nähdä.

      Poista
  3. Olitpa nopea postauksessasi :) Hyvät kuvat sait eikä mitään tärinää :) Kiva oli nähdä ja mukavaa pikkujouluviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen silloin tällöin nopea liikkeissäni :D Laitoin illalla kuvat koneelle ja kirjoitin siinä samalla sitten jutunkin. Nämä olivatkin varmaan tasan ainoat kuvat, jotka eivät tärähtäneet. Mulla on muuten uusi kriisi pikkujouluihin liittyen! Nimittäin vaatekriisi! Olin jo valinnut mekon, mutta nyt pelkään että se on liian juhlava.

      Poista
  4. Ehkä olen tyhmä, muttaen onnistunut mistään tuolta fb-sivulta löytämään kohten tarkkaa osoitetta. Kertoisitko kadunnumeron?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti helpottaisi asioimista, jos tietäisi mihin on menossa. Läntinen pitkäkatu 16 on osoite :) Uskoisin, että alaovella olis joku kyltti. Ja avajaisia vietetään 4.12. Sen unohdin mainita.

      Poista
  5. Onpa mainio idea! Hayn liikkeessä Kööpenhaminassa on vähän samanlaista fiilistä, kun se sijaitsee siellä toisessa (?) kerroksessa ja tavallisen asunnon oloisessa huoneistossa normi liikehuoneiston sijaan. Mutta ei se noin kodinomainen ollut!

    Harmi kun välimatkaa on niin paljon. Muuten olisin ehdottomasti halunnut nähdä tuon livenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen aina halunnut käydä siellä! Ehkä joku kaunis päivä vielä löydän tieni sinne! Sitä odotellessa, tämä oli kyllä hyvä korvike!

      Sun täytyy kuule ottaa joku viikonloppu auto alle ja huristella Turkuun! Tämä on kiva joulukaupunki.

      Poista
  6. Oli hauska tavata taas! Tunnelma oli kyllä rennon mukava♥

    VastaaPoista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!