Pages

Talviunilta on nyt herätty

maanantai 29. joulukuuta 2014

Blogi on ollut tahattomasti vähän tauolla kiireiden ja joulun vuoksi, mutta horroksesta ollaan nyt herätty ja koti on siisti ensimmäistä kertaa naismuistiin!

Yhtäkään joulukuvaa en aio blogiini enää päivittää, vaikka joulu olikin ihanaa aikaa. Meillä sitä juhlittiin koko perheen voimin vanhempieni luona. Joululahjoistani en saa tarpeekseni, joten niitä sen sijaan joudutte katselemaan kyllästymiseen asti. Olin nimittäin ollut äärimmäisen kiltti tänäkin vuonna. Kaikki lahjat olivat superkivoja! Pukki selvästi tiedää mistä Juttis tykkää. 

Lahjakääreistä kuoriutui muun muassa parikin upeaa kotiseutuuni liittyvää taulua. Toinen näistä on kauan himoani "Varför Paris, vi har ju Åbo"-taulu. Olen superonnellinen, sillä tätä olen metsästänyt kauan! Toisesta näkyy pilkahdus tuolla sohvan nurkassa, mutta esittelen sen paremmin myöhemmin, kun olen löytänyt sille sopivan paikan. Haaveena olisi saada joskus kiva taulukollaasi tuohon olohuoneen isolle seinälle. Toistaiseksi projekti on isännän lämmittely asteella. Hän kun ei oikein tykkäisi rei'ittää seiniä. Kunnes tuo voitonpäivä koittaa, muutama taulu saa nököttää sohvan selkänojalla. 




Peeäs: Mulla olisi hakusessa uusi sohvapöytä/pöydät pölkkyjen tilalle käytännöllisyys syistä. Uusi matto olisi myös ostoslistalla. Olisko vinkkejä? Tai oliskos kenties sinulla jotain, josta ehkä haluisit päästä eroon ja kuvittelet sen sopivan meille? Tuo meidän vanha matto on myös kaupan jos jonkun mieli sitä halajaa. 

18 kommenttia:

  1. Ah, mä taas olen katsellut tuota mattoa sillä silmällä - viimeks puoli tuntia sitten. :D Täällä vois siis olla kiinnostunut, riippuen tietty mitä kokoa teidän matto on?

    Ihana katsella kuvia normaaleista ja asuttavista kodeista, meillä kun on keittiörempan seurauksena puolet kämpästä täynnä keittiöön kuuluvaa tavaraa. Blogeja selaillessa tulee kyllä älytön hinku kokeilla erilaisia sisustusratkaisuja! Vaan vielä tarvii odottaa mutta voiton puolella sentään taidetaan olla jo rempan suhteen, loppuviikosta onneksi on taas vapaita niin että saadaan hommaa eteenpäin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 160 x 230 cm on muistaakseni tuo meidän matto. Se on pari vuotta vanha. Postittaminen voi toki maksaa melko paljon. Noutamaankin saa siis tulla jos on Turkuun päin asiaa. Missä päin sinä asuitkaan?

      Ja kuule, meidän kämppä on ollut ihan mullin mallin viimiset pari kuukautta myöskin. Se on syy miksen ole aikoihin kuvannut meidän alakertaa. Nyt sain vihdoin päälipuolin siivottua ja napattua pari kuvaa, ilman kummenpia asetteluja :) Tiedän kyllä hyvin minkälaista on asua keittiöremontin keskellä. Meidän vanhassa asunnossa remontti kesti puoli vuotta.

      Poista
    2. Kokonsa puolesta ainakin olisi meille varsin passeli. Ja Turussa mäkin siis asun, joten senkään puolesta ei olisi ongelmaa. :) Minkälaista hintaa olit ajatellut pyytää?

      Ootko muuten jotenkin pessyt mattoa? Meillä on nyt ollut se Ikean raidallinen villamatto vuoden verran lattialla enkä ole vielä kertaakaan putsannut muuta kuin imuroimalla, pakkaslumi vois vissiin olla ihan riittävä puhdistusoperaatioon... Kun vaan tulis pakkanen takaisin.

      Poista
    3. En ole kertaakaan sitä kyllä pessyt. Olen vähän laiska matonpesijä. Imuroimalla sitä on puhdistettu ja välillä käännetty vaihtelun vuoksi. Mutta ei siinä ainakaan mitään isoja läikkiä tai muuta ole. Ihan hyvässä kunnossa siis. Se nyt on tosiaan parin vuotta vanha, niin joku 50 e varmaan olisi ihan passeli hinta. Olisinko ite siitä maksanut 220 e paikkeilla.

      Poista
    4. Jos se ei ole kenellekään muulle menossa, mä melkeen voisin ostaa sen teiltä pois. :) Heitä vaikka viestiä pahnue(miuku)gmail.com sitten kun haluat sen pois tieltä, niin katotaan miten saadaan hoidettua kätsyiten.

      Poista
    5. Jooo!! Tuu hakemaan ihmeessä! :) Ihan millon sulle sopii!

      Poista
  2. Itse olen ollut supertyytyväinen Linie Designin Sirius-mattooni, joka on pehmoista villaa. Suositukseni siis sille! Linie Designin valikoimista löytyy muitakin ihania mattoja, kannattaa kurkata! (näitä myy mm. Asko)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin eilen Askossa mattoja vilkuilemassa, mutta mitään erityistä ei osunut silmään. Googlettelin tuota ja se taitaa olla samanlainen kuin veljelläni :)

      Poista
  3. Voi kateus, tällaisena puoliturkulaisena olen myös himoinnut tuota taulua, mutta harvassa ovat. Hyvältä näyttää!

    Mulla oli sohvapöytä aikoinaan opiskelijaboksissa ja hankkiuduin siitä jo muutama vuosi sitten eroon. Nyt ollaan miehen kanssa molemmat alettu lämmetä pöytäajatukselle uudelleen. Mä koin loisteliaan ahaa-elämyksen, kun FFF-Tuija sijoitti sohvapöydäksi 90B:n. Mikä loistava tekosyy syödä sohvalla! :D Mies sen sijaan haaveilee lavapöydästä, jotka on mulle aika ehdoton ei... Noh, eiköhän tässäkin asiassa joku huono kompromissi saada aikaan...

    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuden muotoilun yhdistys myy näitä julisteita ja totebagejä. Tuo juliste on Logomosta UMY:n myyjäisistä ostettu, mutta esim Pläkän pojat myi näitä joulukaupassaan. Koita lähettää vaikka mailia, jos vielä irtois ;)

      Me tykätään noista pölkyistä, mutta ne on aika epäkäytännölliset juurikin tuossa ruokailutarkoituksessa. Meillä kun ei vielä ole ollut varaa baarijakkaroihin, niin syödään sohvalla. Ruokapöytäähän meillä ei ole. Nyt pitäisi löytää joku, jossa voisi syödäkin :)

      Poista
  4. Voi hyvänen aika miten näyttää hyvälle! Täälläkin on vaikka mitä sisustushaaveita ensi vuodelle, matto, sohva, tv-taso, tv, keittiö, terassi....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Täällä odotellaan maton ja sohvapöydän lisäksi sänkyä (meillä on pelkät patjat) ja baarijakkaroita. Tai siis haaveillaan ja odotellaan sellaista väliä, jossa ne voisi ostaa :)

      Poista
  5. Niin ihanan näköistä <3 Mullakin on uusi matto etsinnässä... en vaan osaa päättää mikä se olisi, monta ihanaa jo tullut eteen, mutta ei osaa päättää niin ei. Sen kun pitäis vielä olla tuon koiran karvojen ja lasten kanssa hyvin menevä :D ehkä siis villa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä löysin yhden tosi kivan maton Ellokselta! Täytyypi odotella, kunnes saan jonkun hyvän alekoodin sinne :) Mullakin on kamala koirakuume!

      Poista
  6. Onko toi matto jo myyty? Jos ei niin ostan 😀

    VastaaPoista
  7. Ovatko pölkyt kaupan? ;) Jos ovat olisin kiinnostunut ostamaan! Oletteko itse nuo tehnyt vai ostan valmiina jostain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pölkyt ovat isäni tekemät, eikä valitettavasti ole kaupan. Ne palvelevat kesällä luultavasti meidän terassilla :)

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!