Pages

Elämäni ensimmäinen messuosasto

perjantai 19. helmikuuta 2016

Kuten jo vähän etukäteen mehustelin, sain suunnitella ja toteuttaa elämäni ensimmäisen messuosaston. Kyseessä oli tietysti Bo LKV:n osasto Rakenna ja sisusta-messuille ja lopputuloksesta tuli aika lailla juuri sellainen kuin pitikin. Lähdin hakemaan osastolle enemmänkin oikean olohuoneen tunnelmaa kuin perinteistä messuosastoa messuseinineen ja roll-uppeineen.

Meillä oli ihan supertaitavat seinän rakentajat, jotka loihtivat meille täysin saumattomat ja sileät seinät. Seinät maalattiin vielä harmaiksi (sävy Tikkurilan TunneVäri-värikartasta Harso H495) ja listoitettiin 15 cm korkeilla valkoisilla listoilla. Täytyy sanoa, että rakastuin noihin korkeisiin listoihin päivä päivältä enemmän ja ne näyttivät tosi hyvältä tälläkin osastolla. Lattiaan asennettiin Timberwisen Tammi Polar parketti, joka sopi korkeiden listojen pariksi oikein hyvin myös. Pitkän seinän kruunasi ikisuosikkini Lundian hylly, jossa julisterullat saivat kunnian oleskella. 

Toteuttamisessa oli paljon työtä, mutta ainakin itse olin tyytyväinen lopputulokseen. Toivottavasti jokunen messuille vierailleistakin piti osastostamme. Kävikö teistä sattumalta joku messuilla ja mitä piditte? Itselle jäi messuista päällimäisenä mieleen Ikean kaunis osasto, pop up-kahvilan upeat kasvit ja Piiroisen pöydät penkkeineen sekä tietysti Åbloggareiden toteuttamat stailaukset.

16 kommenttia:

 1. Upea, mistä mahtava valaisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Valaisin löytyi Loviisan Aitasta Ruskolta :)

   Poista
 2. Voitin arvonnassasi Saana ja Olli kalenteripyyhkeen ja aloin nyt tiedustelemaan oletko lähettänyt sen, koska sitä ei ole tullut perille.
  Harmi, jos posti sen hävittänyt, nyyhhh...
  Yritin laittaa s-postia, mutta luukku ei taas toiminut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Täällä yhden bloggarin posket punoittavat nolostuksesta, kun en ole vielä ehtinyt palkintoja lähettämään :( Eli syy on täällä ruudun toisella puolella! Yritän saada palkintosi postiin asap. :)

   Poista
 3. Oli ehdottomasti messun näyttävin ja upein osasto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on paras palaute ikinä! Kiitos tuhannesti, ihana kuulla!

   Poista
 4. Onpa todella hyvännäköinen ja tyylikäs kokonaisuus. Mä voisin muuttaa tonne vaikka heti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Valitettavasti se on jo purettu, mutta jos tehdään sinulle joku pikku kesämökki tuolla sisustuksella? :D

   Poista
 5. Älyttömän upean osaston olet loihtinut. Juuri tuollaista tunnelmaa messuilla saisi olla enemmänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Niin minunkin mielestä. Ensi vuoden messuja odotellessa! :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!