Pages

Better late than never! | Rooma + arvontojen voittajat

maanantai 1. helmikuuta 2016

Ehdittekin jo varmaan ihmetellä, että miten kävi mahtavien arvontojen? Voittajat ovat selvillä, mutta bloggari on ollut talviunilla. Häntä koipien välissä pyydän nöyrästi anteeksi, että olen pitänyt teitä jännityksessä näin kauan (aivan liian kauan). 

Tässä kuitenkin vielä onnekkaat arvontojen voittajat:

Arkipäivää kaunistavista Mayn tuotteista pääsee nauttimaan Kaisa Tanskanen, joka valitsi korin väriksi valkoisen. Erinomainen valinta Kaisa! 

Ville Aakulan puurasiat taas pääsevät hyötykäyttöön Amelian kotiin, jossa rasiat täyttyvät pienillä koruilla, kuten korviksilla ja sormuksilla. Pakko myöntää, että samassa käytössä ovat rasiat meilläkin! 

Saanan ja Ollin huikean hienon kalenteripyyhkeen voitti Piitu! Olen vähän kateellinen, sillä ainakin Saanan ja Ollin verkkokaupan mukaan nämä on myyty loppuun ja tahtoisin tämän ihanuuden myös itselle. 

Suuren suuret onnitteluhalit voittajille ja vähintään yhtä suuret  halit kaikille arvontoihin osallistuneille! Kiitos myös ihanille yhteistyökumppaneille!  Tässä pienessä talvihorroksessani olin unohtanut myös kaikki Rooman matkan räpsykäiset. Siellä oli kivaa ja rakastuimme kaupunkiin aivan totaalisesti. Normaalisti emme jaksa kierrellä nähtävyyksiä juuri yhtään, mutta Rooma oli kyllä poikkeus. Talsimme ympäri kaupunkia monttu auki ihastellen mieletöntä arkkitehtuuria. Välillä oli tietysti pakollista pysähtyä syöpöttelemään ja juopottelemaan eikä näistäkään antimista voinut valittaa! Ruoka varsinkin oli aivan kertakaikkisen hyvää! Hotellikin on aika symppis ja ihan huippu sijainnilla!
9 kommenttia:

 1. Mäkin rakastan Roomaa. Olin aikoinaan siellä Au pairina, ja kävellyt katuja niin paljon, että muistan ne ulkoa. Silti voisin matkustaa sinne uudestaan ja uudestaan. Joku taika kaupungissa on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin kyllä lähdettäisiin takaisin ihan anytime! Aivan ihastuttava kaupunki <3

   Poista
 2. Jippii. Piitu ilmoittautuu.Kiitos kivasta arvontavoitosta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt on vastattu s-postiin. Toivottavasti saapuu perille, koska luukussa ollut välillä ongelmia:

   Poista
  2. Perille tuli! Onnea vielä :) <3

   Poista
 3. Ihana paikka ja upeat kuvat. Tarkoitus lähteä kesällä Italian suuntaan, mutta kuten aiemmasta tiedän - kohde voi vielä vaihtua viime metreillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, älkää vaihtako kohdetta enää! Ehdottomasti visiitin arvoinen kaupunki tuo :)

   Poista
 4. Ihanat kuvat - ihana Rooma! Itselläni Rooma oli ollut liian kauan meinataan-listalla. Lokakuussa käytiin ja oli kyllä hämmentävän hieno reissu. Nyt ollaan varailemassa uusintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kateellinen uusinnasta! Saanko lähteä mukaan? Ostettiin kyllä ihan extempore lennot Miamiin ja takas ihan naurettavan halpaan hintaan, joten uutta lomaa odotellessa :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!