Pages

Ikävä jo!

maanantai 1. elokuuta 2016

Kahden viikon päästä vapautuu meidän uusi koti ja olen siitä tooosi innoissani. Meillä on kyllä kaikki hyvin täällä lapsuuden kotikonnuilla, mutta vähän vielä on pakko fiilistellä vanhaa kotia. Tuli haikea fiilis kun huomasin, että Residence magazinekin oli noteerannut vanhan kotimme. Meidän koti myytiin niin nopeasti (rakkaan työnantajani) Bo LKV:n toimesta, etten ehtinyt tänne laittamaan myyntikuvia ollenkaan. Lisäksi olimme itse maapallon toisella puolella, kun koti myytiin. Jänniä päiviä elettiin siellä, mutta Sirena hoisi meidät tarjousneuvottelut niin nappiin, ettei meidän tarvinnut tehdä muuta kuin kääntää kylkeä aurinkotuolissa.

Sen pidemmittä puheitta siis, tässä olisi muutama myynti-ilmoituksessa ollut kuva taitavan kuvaajamme kuvaamana. Osaisinpa itsekin kuvata yhtä hyvin! 


Hups. Moinen kuvatulva tulikin, mutta haitanneeko tuo! Viimeisiä kuvia viedään nimittäin vanhasta kodista. Pian alkaa uudet kuviot! Yhden huonekalunkin olemme jo uuteen kotiin ostaneet, kun halvalla sai! Siitä lisää myöhemmin. 


Kaikki postauksen kuvat Bo LKV.6 kommenttia:

 1. Huikeat kuvat, en ihmettele että kaupat kävi nopsasti! Ja toki asunto itsessäänkin on niin upea että olisi varmasti mennyt kehnommillakin kuvilla tosi äkkiä :-)

  VastaaPoista
 2. Upee asunto, upeet kuvat!! Ja viihtyisä asuinalue - sijainti, sijainti, sijainti ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana asunto ja upeita kuvia. En yhtään ihmettele, että meni noin nopsaa kaupaksi :).

  VastaaPoista
 4. Hyvä menee aina, eli olitte tehneet hyvää ja kaunista jälkeä kotiinne! Uudesta olinkin jo tietoinen instagramisi ansiosta, onnea siitä vielä kerran! Odotan malttamattomana remppaanne ja itse kodin näkemistä myös! Kohta, kohta, vielä muutamat kahvit ennen sitä:)))

  VastaaPoista
 5. Ikävä tulee teidän vanhaa kotia. Se oli aivan ihana. Innolla odotan kuitenkin uusia kuvioita. :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!