Pages

musta on uusi musta

torstai 22. toukokuuta 2014

Vihdoin sain napattua muutaman kuvan keittiöstä. Vähän on alkanut kyllästyttämään tuo työkalujen ja muun rempparojun lojuminen nurkissa. Pikkuhiljaa olen raahannut niitä varastoon, mutta ei niistä näköjään helpolla eroon pääse.

Keittiö on kuitenkin loppusilausta vaille valmis ja se on UPEA! Juuri sellainen kun halusimmekin. Olen pitkään unelmoinut mustasta keittiöstä ja vihdoin sen sain! Tähän asuntoon se sopii kuin nakutettu. Otan kyllä huumaa myös tuosta saarekkeesta! Sen päällä kelpaa kokkailla. Jotenkin on ihanaa, että siinä touhutessa ympärille aukeaa koko ala-kerta. Tällä kertaa jätimme ruokapöydän sovinnolla pois sisustuksesta, sillä olemme todenneet sen olevan täysin turha. Harmittavaista kyllä, tavaksi on tullut syödä sohvalla. Saarekkeessa on tilaa kahdelle baarijakkaralle, joita olen koittanut kissoin ja koirin metsästää. Kukkarolle sopivia ratkaisuja ei ole toistaiseksi vielä tullut vastaan. Tänä aamuna nautin aamukaffeni epätoivoisesti ihan normaalikorkuiselta tuolilta saarekkeen ääressä.

Vaikka keittiön rakenne on täysin sama kuin vanhassa keittiössä, ei tätä tunnistaisi enää samaksi. Me siis uusimme keittiön kaapit ja lattian. Seinät ja katto maalattiin valkoisella ja välitilaan tuli mikrosementtiä. Vanhaa keittiötä pääsee ihastelemaan vaikkapa täältä.


Ostettiin meille myös uusi Dolce Gusto kahvinkeitin. Tuosta pienestä pingviinin näköisestä vempeleestä on tullut mun paras kaveri. Talvella Tukholman tuliaisena hankittu House Doctorin peltilaatikko kätkee sisälleen kaikki kahvikapselit. Saanan ja Ollin keittiöpyyhkeetkin ovat olleet kovassa käytössä ja sopii uuteen keittiöön aika kivasti.

Uusi keittiö on meille siis unelmien täyttymys, mutta mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan?


8 kommenttia:

 1. Onpa hieno keittiö! Ja kiva blogi sulla muutenkin :) Hyvä kun kävit pistämässä kommenttia niin löysin tämän blogisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit! Sun blogista oon saanut paljon inspiraatiota remonttiin :)

   Poista
 2. Upea keittiö ja kiva blogi muutenkin!! :) Laitoin heti lukijapalkkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Ihana kuulla Sanna! Kävin kuule vilkasemassa sun blogia myös ja kateus iski pahemman kerran! :) Teillä on ihana koti!

   Poista
 3. On todella upea keittiö! Vitsi teillä on silmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja! Keittiö taitaa olla meidänkin lempijuttu tässä asunnossa, vaikka tosi harvoin mitään kokkaillaankaan. Kaiken lisäksi keittiö on vielä käytönnöllinen ja siellä on helppo tehdä hommia. Taso tosin vaatii hellää huomiota, mutta annettakoon se hänelle.

   Poista
 4. Yksi parhaista näkemistäni keittiöistä. Saanko kysyä mistä keittiösaareke on hankittu, ihan sillä ajatuksella että haluaisin omaan keittiöön samanlaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Aika iso kohteliasuus! <3 Keittiön saareke on samasta paikasta kuin keittiön kaapitkin, eli Sanerialta. Tason hankimme Bauhaussista ja se on massiivikoivua. Saarekkeen toiselta puolelta löytyy laatikot ja olkkarin suuntaan peitelevyt näyttää ovilta :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!