Pages

muutama sananen olohuoneesta

tiistai 27. toukokuuta 2014

Haaveilen uudesta sohvasta. Vanha alkaa olla nimittäin jo melko kulahtanut. Tosin se ei ole hiipinyt sydämeeni oikein missään vaiheessa. Noh, siinä se nyt on ja luultavasti pysyy, ellei joka viikkoinen lottoamiseni ala tuottamaan tulosta.

Taustaseinän laastiminen onnistui aika kivasti. Kirjoittelin projektista aiemminkin, mutta nyt vasta kun kaikki alkaa olla jo pikkuhiljaa paikoillaan, hahmottaa kokonaisuuden jo huomattavasti paremmin. Projekti vaati muutaman kirosanan, mutta onneksi lopputulos miellyttää kovasti. Sävy on juuri oikea, vähän betonimainen, jota haettiinkin. Ei olla raaskittu vielä tehdä seinään reikiä, mutta haluaisin laittaa muutaman taulun tuohon sohvan ylle. Toistaiseksi ne nököttävät sohvan selkänojalla ja pelästyttävät silloin tällöin kaatumalla päälle, mutta kaikki aikanaan.2 kommenttia:

 1. Hei Jutta,
  Koska olen ahminut kymmeniä postauksiasi en tullut huomanneeksi mistä materiaalista olkkarin seinä on tehty tai minkä firman tuotteella. Pystytkö valaisemaan tätä hotkijaa, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Alunperin teimme sen Tikkurilan struktuurimaalilla, mutta siitä ei tullut tarpeeksi rouhea meidän makuun. Laastimme siihen päälle siis ihan perinteistä saneerauslaastia, joka oli suoraan väriltään jo halutunlainen.

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!