Pages

Kesähäiden suunnittelua ensilumen aikaan

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Menittekö lankaan? Moniko luuli, että me juhlisimme ensi kesänä häitä? Ähäkutti! Toki juhlimme häitä, mutta emme suinkaan omia. 

Eräs rakas ystäväni pyysi apua hääkutsujen suunnitteluun, jonka tietysti otin suurena kunnianosoituksena. Projekti riistäytyikin nopeasti käsistä ja kutsujen suunnitteleminen muuttui nettisivujen suunnitteluksi/toteuttamiseksi. Päätimme, että vieraille lähtee postissa kortti ainoastaan kuvalla, päivämäärällä ja nettiosoitteella varustettuna. Kaikki muu informaatio tulee olemaan netissä.  Viime viikonloppu meni siis suunnitellessa hääkattauksia ja koristeluja, jotka tulisi tuomaan nettisivuille jo vähän fiilistä. 

Mitä suloisimman pariskunnan häät tullaan maustamaan hippusellisella rustiikkia. Täytyy myöntää, että tällä kentällä en ole omimmillani, mutta oli todella hauskaa ja mielenkiintoista tehdä välillä jotain erilaista. Alla muutama kuva aikaansaannoksistani, joista osa päätyi myös nettisivuille. Mitäs pidätte?

14 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma välittyy kuvista. Tykkään kovasti. Joo, ja menin lankaan ;)

  VastaaPoista
 2. Oijoi aivan ihania!! Juuri tuon takia järjestimme pienet häät/yllättstuparit lyhyellä varoitusajalla koska tiesin että mulla tulisi lähtemään mopo käsistä. :) todella ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapi nähdä miten omat häät karkaa käsistä joskus :) Onneksi mulla on sisko, jolle nakitan kyllä kaiken kutsuihin liittyvän. Itselle on niin paljon vaikeampi tehdä!

   Poista
 3. Ihania kuvia, varmasti saatte järjestettyä ihanat häät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Häihin taidan mennä ihan vieraan roolissa. Toivon ainakin, että itsekin saan kutsun näihin häihin :D

   Poista
 4. Hahaa, taannoisen Tampereen-keskustelumme jälkeen en mennyt lankaan. ;) Voi, mitähän kaikkea sä omiin häihisi väsäät, kun noin hienot kattausjutut oot hetkessä pyöräyttänyt ystävällesi? Hienoa, Jutta, ja kaunista. Miten kummassa ei muuten ihmetytä ollenkaan tuo homman lipeäminen hieman lapasesta, sun innostujan taipumukset huomioon ottaen? Hmm. :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, kun ei mulla yleensä ollenkaan sellaista innostujan taipumusta ole :D Voi olla, etten väsää omiin häihin mitään, vaan nakitan muut! Ite vois vaan höntyillä ja tanssia pienessä hiprakassa.

   Poista
 5. Voi miten kaunista kattausta ja yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Eiköhän tästä ihan homma saada aikaan :)

   Poista
 6. Näyttääpäs tosi kivalta. Ja tosi hauska idea tuo nettisivu-juttu. Toivottavasti kaikki vieraat ovat perillä internetin ihmeellisestä maailmasta. Meidän isomummu olisi ihan pulassa, jos tuollainen kutsu tipahtaisi postiluukusta. =) Mutta mahtava idea siitä huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuossa vähän haasteena onkin. Ehkä isovanhemmille voidaan tehdä hieman erilaiset kutsut tai sitten kommukoinnin voi hoitaa jollain muulla tapaa :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!