Pages

Bloun away

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Meidän mustavalkoiseen kotiin ilmestyi väripilkku! Kyseessä on erittäin kaunis valaisin, jota olen jo useampaan otteeseen hipluutellut PUFfilla. Täysin käsityönä, ilman muottia valmistettu Bloun Nest-valaisin on kiehtonut minua siitä asti, kun sen ensimmäisen kerran näin. PUFfin avajaisissa pääsin tapaamaan myös Bloun isän ja äidin, tuon hellyyttävän ihanan lasinpuhaltajapariskunnan Antin ja Emmin. Silloin päätin, että minun on saatava tuo valaisin. Blogiyhteistyökuvioista oli siis hankala kieltäytyä. 

Nerokkaan muotokielen lisäksi minua ihastutti kauniit sävyt niin lasiosissa kuin johdoissakin. Värivalikoimasta löytyi myös valkoinen ja harmaa (jotka minun olisi ollut helppo valita), mutta rakastuin totaalisesti tuohon Amberiin, joka tuo vähän särmää tänne meidänkin kotiin. Nyt himottaa jo tuo sammaleen vihreäkin ja mietin jopa meidän roikkavalaisimien päivittämistä näihin.

Bloun on hiljattain avannut verkkokaupan, jossa pääsee itse valitsemaan lasiosan, johdon ja lampun kannan värin. Mainitsin aiemmin nerokkaan muotokielen. Jos samaa valaisinta voi käyttää sekä kattovalaisimena sekä pöytävalaisimena, niin voiko muotoilua kuvailla muuksi kuin nerokkaaksi? Johdon saa tietysti valita tarpeeseen sopivaksi, mutta esimerkiksi meillä tuo pöytävalaisin sopii molempiin tarkoituksiin. Valikoimaan on tulossa vielä seinään kiinnitettävä teline, jolloin valaisimen saa esimerkiksi sängyn viereen roikkumaan. Tätä taas visioin meidän eteiseen, jossa ei tällä hetkellä ole valaisinta ollenkaan. Tämä oli esillä Tukholman messuilla, mutta koska en itse paikan päälle päässyt, tyydyin fiilistelemään Bloun instaa, jossa tuo seinätelinekin vilahti.

Oma muotoilijan urani on saanut arvostamaan suomalaista käsityötä yhä enemmän ja minusta on ihanaa, että tuotteet valmistetaan itse, niinkun Emmi ja Anttikin tiimityönä tekevät. Emmi kertoi ideoiden syntyvän hänen käsillä huitomista kuvioista, joista Antti piirtää kuvat ja hoitaa teknisen puolet. Tällä tavoin on Nest-valaisimen lisäksi syntynyt toinenkin valaisin, Pod. Odottelen innolla malliston kasvamista ja toivon kaikkea hyvää tälle symppispariskunnalle! 

Psssst! Nest-valaisimesta jää muuten kiva hukkapala, jota voi käyttää vaikka teepussin tai korujen alustana. Sellainen näkyy edellisessä postauksessani viikonlopulta. Hukkapala ei kuulu pakettiin, mutta niitä voi varmasti kysellä pariskunnalta suoraan. Valaisin saatu bloginäkyvyyttä vastaan.


10 kommenttia:

 1. Onpa todella kaunis väri! Ja kaunis on lamppu muutenkin, lasi on upea materiaali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Olen todella tyytyväinen etten valinnut sitä "turvallisinta" vaihtoehtoa!

   Poista
 2. Onpa kaunis! Tuo on ihan mun lempparivärejäni. Sopii teille mainiosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu! Aika yllättävä veto minulta, mutta olen supertyytyväinen! :)

   Poista
 3. Oh boy! Onpas kaunis! :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kivan näköinen lamppu. Pittäpä pistää harkintaan, sillä tarkoituksena olisi tässä pikku hiljaa vaihtaa meidän kaikki lamput uusiin. Ne kun eivät ole oikeastaan koskaan myötäilleet tämän emännän sisustusmakua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihana! Ja ehdoton plussa tulee siitä, että tuota voi käyttää sekä kattovalaisimena että pöytävalaisimena! :)

   Poista
 5. Niin kaunis valaisin <3 just perfect tuohon kohtaan!

  VastaaPoista
 6. Hei nyt on pakko kysyä, kun suunnittelen itsekin tuon valaisimen ostamista (se on aivan ihana!), että kuinka hyvin se valaisee? Tai siis tiedän, että se riippuu myös lampusta, mutta siis pystyykö tuon valossa esimerkiksi lukemaan vai luoko vain tunnelmaa? :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!