Pages

Vanhenemista ja hauskanpitoa tärkeiden ihmisten seurassa

maanantai 15. helmikuuta 2016

Hei vain, taas pitkästä aikaa! Minulla on ollut teitä jo ikävä! Olen viime viikot painanut duunit aika maanisesti ja välissä muistanut juuri ja juuri vähän nukkua ja välillä syödä. Vaikka vauhtia ja vaarallisia tilanteita onkin ollut, niin kiireeseen on mahtunut kivojakin projekteja! Sain muun muassa suunnitella ja toteuttaa Bo LKV:n messuosaston rakenna ja sisusta-messuille, jotka pidettiin Turun messuhallissa viime viikonloppuna. Laitan projektista vielä myöhemmin kuvia, jahka kerkiän. Käviköhän teistä joku sitä katsomassa livenä?

Palataan kuitenkin hetkeksi viikonlopun tunnelmiin. Meillä juhlittiin rakkaan avomieheni vanhenemista koko perheen voimin. Kävimme alkuun virkistämässä aivonystyröitämme live exit roomissa, joka onkin osoittautunut lemppariharrastuksekseni! En ehkä tiedä mitään hauskempaa tai jännittävämpää puuhaa kuin tuo! Aivan maagista! Loppuilta syötiin ja juotiin hyvin ja siskoni miehineen jäivät yökylään. Aamulla nukuttiin pitkään ja syötiin aamupala sängyssä ystävänpäivän kunniaksi <3 

Mitä muuten teille kaikille kuuluu? Oliko ihana ystävänpäivä? Vieläköhän näin myöhään voi lähettää ystävänpäivä toivotuksia? 4 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää ♥ Koskaan ei ole liian myöhäistä :). Kuulostaa tosi kivalta tuo messujuttu. Jostain olevinani luinkin siitä. Kivaa viikkoa Jutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pian saat lukea lisää, kun saan aikaiseksi kirjoittaa siitä juttua! :)

   Poista
 2. Kuulostaa mukavalta viikonlopulta. Työtahtisi kuulostaa puolestaan hurjalta. Toivottavasti et polta itseäsi loppuun.
  Kysyit mitä kuuluu. No viimeksi kun kävin täällä sinun blogisi puolella, taisin olla vielä raskaana. ;) Nyt minulla tuhisee tuossa vieressä yksi bloggarinalku. Ystävänpäivä viikonloppu meni mummilassa ja yhden prinsessan yksivuotis syntymäpäivillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa! Onneksi olkoon <3 Innolla odottelen tuon bloggarin omaa blogia :D Meillä ollaan puolestaan jännitetty kummipojan kuuloleikkausta :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!