Pages

White with a hint of brass

maanantai 27. helmikuuta 2017

Sillä aikaa kun työmaa siistiytyy siihen malliin että siellä voi kuvata, ajattelin näyttää teille lisää työjuttuja. Sain suunniteltavakseni pienen yksiön remontin yhdessä omistajan kanssa. Tykkäänkin suunnitella pieniä asuntoja, sillä niissä saa ja joutuukin käyttämään luovuutta ihan eri tavalla. 

Tämäkin yksiö oli kooltaan vain parinkymmenen neliön luokkaa. Yhteen pieneen huoneeseen piti siis mahduttaa kaikki toiminnot säilytystilaa myöden. Päädyimme panostamaan keittiöön ottamalla koko huonekorkeuden haltuun. Kaapisto ulottuu nyt melkeinpä kattoon saakka, jonka ansiosta se syö sisäänsä paljon muutakin kuin pelkät keittiötavarat. Halusimme kuitenkin pitää avaran vaikutelman, jonka vuoksi välitila jätettiin korkeaksi ja jaettiin yhdellä hyllylevyllä. Tuolle hyllylle laittaisin itse kaikki suosikkiastiat, jotka ovat päivittäin kovassa käytössä. Itse pidän myös tämän keittiön symmetriasta, joka syntyi asettamalla korkeat kaapistot sivuille ja kaikkien kaappien ollessa saman levyisiä. Kokovalkoisen keittiön piristeenä toimii messinkiset vetimet, hyllynkannakkeet sekä hana. Vähän muuten arvon vielä meidän oman keittiön hanan kanssa. Pitäisiköhän sen olla musta, krominen vai messinkinen? Itselleen on niin vaikeaa valita.  


Kuvat lainasin Bo LKV:ltä, sillä meillä oli ilo myös välittää tämä koti uudelle asukkaalle. Stailauksen keittiöön loihti ihana ja lahjakas harjoittelijamme Jenni Enbacka.
4 kommenttia:

 1. hei, mistä nuo hyllynkannattimet on? Juuri tuollaiset on ollut etsinnässä, kun Ikeasta ei saa enää tuota tyyliä olevaa hyllykköä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on House Doctorin. Löytyy ainakin mustana ja sitten juuri messinkisenä :)

   Poista
 2. Kyllä on kivoja nämä eriväriset hanat, mitä tällä hetkellä on tarjolla! Kovasti niitä remppakuvia jo odotellaan... niskavilloja jähmettävä sekasorto on kyllä tullut viime kuukausina tutuksi, joten ei sitä niin siistiä tarvitse olla. Remontointi on mitä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Uskoisin että kuukausi tai pari, niin asumme jo omassa kodissa. Vielä on paljon tehtävää, mutta nyt olisi jo kova hinku päästä muuttamaan.

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!