Pages

Elämäni toinen messuosasto

torstai 23. helmikuuta 2017

Moi! Taas pitkästä aikaa. 

Blogia on ollut kova ikävä ja harmitus suuri, kun en ole saanut kirjoitetuksi. Asiaakin olisi vaikka kuinka. Remontti on karannut lapasesta, emmekä vieläkään ole päässeet uuteen kotiin. Raportoin remontin etenemisestä taas, kun työmaata saa sen verran siistimmäksi, että siellä kehtaisi kuvata. Paljon on tapahtunut ja sormet syyhyää tosi kovin jo sisustamaan vaikkei yhtäkään valmista nurkkaa vielä ole. 

Nyt kuitenkin halusin kertoa työhommista. Pari viikkoa sitten Turun messuhalli täyttyi rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvistä jutuista ja myös me Bo LKV:llä olimme mukana tohinoissa. Minä sain tänäkin vuonna tehtäväkseni suunnitella meidän messuosaston ja suunnittelun osalta käärin hihat kerrankin ajoissa, jo tammikuussa. Vaikka osaston paikka oli sama kuin viime vuonnakin, halusin luoda nyt jotain täysin erilaista. 

Osasto syntyi diy-projekteista, viherkasveista kukkakauppa Piia Jaalan tapaan ja ah niin kauniista Nikarin ja Hakolan huonekaluista, jotka huolisin omaankin kotiin milloin vain. Rakastuin itse koko kokonaisuuteen rajusti ja lopputulos oli juuri sellainen, mitä hainkin. Suosikkijutuiksi nousi ehkä kuitenkin tuo katon rimoitus viherkasveineen sekä diy-saareke, joka syntyi neljästä Ikean Ivar-kaapista. Kaapit käsittelin mustalla saunavahalla, ruuvasin yhteen nippuun ja naulasin kymmeniä petsillä käsittelemiäni puurimoja kylkiin. Alle ruuvasin vielä viisi pyörää, joiden ansiosta saareketta oli myös helppo liikutella. Toinen suosikkijuttuni oli tuo hinnasto, joka niin ikään oli diy-juttu. Sellaisen taidan tehdä myös uuteen kotiimme ja kirjoitella siihen rivouksia. Eli ehkä vielä joskus tämä diy-projekti ilmestyy myös tänne blogin puolelle ohjeineen.


Kiitos ihanalle Jutalle, joka pääsi napsimaan osastosta kuvia! Itse kun vietin messuviikonlopun Berliinissä haahuillen.

Mitäs pidätte? Onnistuiko? Viime vuoden osastoa pääsee muuten katselemaan vielä täällä.2 kommenttia:

  1. Mielettömän upea. Ei sitä voi kuin ihailla ihmisiä, jotka pystyy luomaan jotain noin kaunista. <3

    VastaaPoista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!