Pages

uutta köökkiä odotellessa...

torstai 13. maaliskuuta 2014

Remontti ja muutto ovat vielä aika pahasti vaiheessa. Odottelemme uutta keittiötä ja ennen sitä emme oikein voi paljoa tehdä. Tässä odotellessa voi fiilistellä vähän vanhan asunnon keittiötä, joka remontoitiin noin vuosi sitten. Tuntuu aika hassulta, että siellä asuu nyt joku muu. Vaikka vanha keittiömme olikin ihana, halusimme uuteen asuntoon jotain erilaista. Siitä lisää myöhemmin.

4 kommenttia:

 1. Tuo laattakalanruoto on upea! (onhan se laattaa?) Oliko vaikea toteuttaa? Teittekö itse vai ammattilainen? Oliko laatan koko tuo vai jouduitteko itse leikkelemään? Hitsi, ku on hieno! Pakko huokaista vihreän kateellinen huokaisu tähän!

  ps. Löysin eilinen blogisi ja nyt olen niin fiiliksissä, että piti ihan kesken työpäivän tulla vielä katselemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se on laattaa. Sitä metsästettiin kissoin ja koirin, sillä sen oli oltava mattamusta ja kooltaan sellainen, että siitä tulisi kaunis kalanruotokuvio. Jos en nyt pahasti väärin muista, niin se on pukkilan laatta, kooltaan 10 * 30 cm. Tehtiin itse kaikki pohjatyöt ja isäni (joka on siis alan ammattilainen) kävi laatoitamassa. Saumaus tehtiin itse. Tuota lattiaa mä ikävöinkin eniten vanhassa asunnossa.

   Ja hei! Ihan mahtava kommentti! Pelastit mun muuten erittäin huonosti alkaneen päivän! Kiitos siis siitä :) Ihanaa jos jäät seurailemaan :)

   Poista
  2. Kiva, et piristi. Oon kahlannu tän jo muutamaan otteeseen edes takaisin läpi. ;) Todellaki seuraan jatkossa!

   Ps. Poistin tän tosta alempaa, ku sinne survasin sen vahingossa.

   Poista
  3. Ihana kuulla! :) Huippua! Oon vasta niin uusi bloggaaja, että tämmöset uutiset on ihan parhaita :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!