Pages

Lundia System yöpöytänä

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kotona kaikki hyvin! Vihdoin. Saimme tällä viikolla viimeisetkin listat maalattua ja nyt voisi sanoa remontin olevan valmis. Olen tällä hetkellä tyytyväisempi meidän kotiin, kuin koskaan. Uusi työpöytäkin on valmis. Siitä lisää varmaankin ensi viikolla, kunhan saan sen kuvattua. 

Ennen Lundialla lopettamistani hamstrasin uusia System laatikoita oikein urakalla. Ehdin keräämään niitä viisi kappaletta. Ne risteilevät täällä pitkin asuntoa, milloin missäkin tarkoituksessa. Meillä ei vieläkään ole sänkyä (mahtaako koskaan tullakkaan?), joten sopivan matalaa yöpöytää on ollut hankala löytää. Testasin tuota isoa System laatikkoa yöpöydäksi ja se sopi siihen oikein hyvin. Aika passelin kokoinen tuohon tarkoitukseen. Saapi siis olla tuossa sen aikaa, kunnes keksin taas jotain uutta. Mitäs te tykkäätte?
12 kommenttia:

 1. Niin upea ja levollinen tunnelma! Laatikko on just oiva yöpöytänä, korkeuskin ihan passeli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! :) Toisellekin puolelle olis laatikko, mutta sillä puolella ei taida edes tarvita.

   Poista
 2. Toihan on ihan huippu hyvä yöpöytänä! Mahti keksintö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sille on kyllä monen monta käyttötarkoitusta! Näppärä laatikko :)

   Poista
 3. Hyvä bongaus yöpöydäksi! Ja on kyllä niin tyylikäs tuo teidän parvi. Minulla oli vuosia sänky ilman jalkoja, joten tutulta näyttää. Ehkä joskus vielä palaan siihen. Älkää siis tekään turhaan mitään sänkyä hommatko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vahingossa se siihen ajautui, mutta hyvältä näyttää munkin mielestä :) Sänkyä ei oikeastaan ole ollut ikävä. Patjoja pitäisi vissiin vähän käännellä vaan silloin tällöin.

   Poista
 4. Teidän koti on kyllä ihana. Ja noita laatikoita kelpuuttaisin mielelläni meillekin.Monikäyttöisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä tosiaankin kovin monikäyttöisiä! Meillä nuo risteilevät melkein päivittäin paikasta toiseen :)

   Poista
 5. Vinkki: kannattaisi edes vähän nostaa patjoja, jolloin ilma ja kosteus pääsee pois. Nimimerkillä: sokeritoukkia sängyssä kun patjat olivat lattiaa vasten. Ps. Patjat meni samantein vaihtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yökkis! Olen kyllä ajatellut samaa, että olisi hyvä jos ilma pääsisi kiertämään patjojen alta. Joku diy sänky siihen varmaan jossain vaiheessa tulee.

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!