Pages

3.12 | 1kertaa2

torstai 3. joulukuuta 2015

Kaupallinen yhteistyö

Joulukuun kolmas päivä tänään ja on aika mainion lahjavinkin. Lahjan, jonka päältä toivoisin oman nimenikin löytyvän. Piia Kalliomäen ja Marika Lehden yritys 1kertaa2 on ollut jo kauan ihailuni kohteena, joten haluankin vinkata yrityksen ihanista tekstiileistä myös teille.

Ensimmäisen kerran livenä pääsin hypistelemään 1kertaa2 tuotteita viime vuoden Design Marketissa ja silloin mukaan tarttuikin yksi mallikappale uudesta tyynystä, uudella kuosilla. Niitä valmistettiin muistaakseni vain kaksi kappaletta ja toinen taitaa olla Kotilo-blogin Johannalla. Ever since tyyny on risteillyt sohvan ja sänkymme väliä ja tykkään siitä edelleen aivan super paljon! Eikä se ole mennyt miksikään, vaikka kovassa käytössä on ollutkin.

Tänä vuonna joulupukki oli kuullut minua jo etuajassa ja postilaatikostani löytyi eräs kaunis päivä blogiyhteistyön puitteissa saatu uusi tyynyihanuus. Materiaali on 100 % villaa, mutta ei missään nimessä ainakaan kutittele ihoa. Minä ennemminkin olen kutitellut sitä. Olenkin löytänyt itseni jo huolestuttavan monta kertaa tyynyä silittelemästä, sillä se vaan tuntuu niin hyvältä! Ja ai että, kun siihen on mukavaa painaa myös poski. 

1kertaa2 kuoseista tämä Aita-niminen kuosi on oma suosikkini, mutta myös muihin ihanuuksiin kannattaa tutustua täällä.
Oletteko jo muuten törmänneet Piia Kalliomäen upeaan uuteen Aina Oikein-kirjaan? Itse toivon täällä, että joulupukki on edelleen kuulolla ja osaisi sujauttaa tuon kirjan myös meidän kuusen alle. 

1kertaa2 Aita tyynynpäällinen saatu bloginäkyvyytä vastaan.

6 kommenttia:

 1. Oi, olen ihastellut näitä heidän tyynyjään jo kauan, mutta yhtään en vielä omista. Villa on ihana materiaali! Sopii teille hyvin tuo kuosi, jotenkin sinun näköinen :) Terkkuja Lapista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on siis niin mahtavia! Kyllä Piia ja Marika tietävät mitä tekevät!

   ps. Sun täytyy vinkata joulupukkia näistä! ;)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!