Pages

Feeling inspired

lauantai 10. tammikuuta 2015

Täällä ollaan inspiraation vallassa! Minulla on paraikaa työn alla on joka tytön unelma, walk-in vaatehuone ja vielä ihanille tyypeille! Pää on täyttynyt ideoista Pinterestiä skrollaillessa. Haluaisin toteuttaa kaikki vastaan tulevat ideat, mutta todellisuudessa ehkä 3 % näistä voidaan toteuttaa. Käynnissä on siis melkoinen luonnostelu-, mittailu- ja pohtimisprosessi. 

Olen melko innoissani, mutta samalla melko kateellinen! Tässä muutama potentiaalinen inspiraatiokuva projektin tiimoilta. 


Tilassa, jota suunnittelen on myös vino katto molemmin puolin huonetta ja keskeltä huone on korkeampi. Mataliin osioihin tulee pitkät vaatetangot. Pidän tuosta mustasta tangosta, joka kiinnitetään kattoon mustalla köydellä. Toiselle puolelle huonetta tangon yläpuolelle tulisi myös hylly. Maxi- ja juhlamekot eivät mahdu matalaan tilaan, joten niille kävisi tuollainen pystynaulakko. Sen voisi tehdä DIY meinigillä putkesta. Bauhaussista voisi löytyä sopivat kiinnikkeetkin.

kuvat 1 / 2 / 3 / 4 


Suunnitelmassani pyrin hyödyntämään mahdollisimman paljon asukkailla jo ennestään olevia huonekaluja. Valmiina löytyy muun muassa Ikean Expedit hyllyjä, jotka käytetään myöskin hyödyksi. Inspiroiduin näiden kuvien kauniista stailauksista. Asukkaiden toiveena onkin saada kaikki pukeutumiseen liittyvä kauniisti esille, joten tästä otan vähän mallia.

kuvat 5 / 6 Tilasta löytyy myös vanha vaatekaappi, josta on otettu jo ovet pois. Siitäkin tulee varmasti hyvä, kun tavarat asettelee kuvan tavoin nätisti. 

kuva 7

2 kommenttia:

  1. Tuollaisia pystynaulakoita (tai siis toi korkeampi putkinaulakko) saa Granitista, jos haluaa muutamalla kympillä valmiin setin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta niinpä onkin! Minkähän korkuinen se on? Muistan nähneeni sen joskus, mutta en muista yhtään sen kokoa. Onkohan tuo tossa kuvassa juuri se granitin putki? Tuo olisi varmasti ainakin tukeva. Vähän huvittaisi testata miten tuo idea toimisi ohuemmalla putkella.

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!