Pages

HELP WANTED!

lauantai 3. tammikuuta 2015

Uuden vuoden myötä työkuvioni heittivät täysin häränpyllyä. Muutamaan otteeseen täällä blogin puolellakin on kyselty, että mitä teen työkseni. Sehän ei ole mikään salaisuus, mutta tähän asti olen päättänyt pitää sen omana tietonani. Nokkelat lukijat ovat varmaan jo sen hoksanneetkin, mutta nyt se selviää sitten muillekkin.

Viimeiset puolitoista vuotta olen työskennellyt Lundian myymälässä Raision Kuninkojan Kotikeskuksessa suunnittelun ja myynnin parissa. Nyt oma toimenkuvani muuttuu hieman ja työtehtävät lisääntyvät. Kuten otsikostakin voi päätellä, myymäläämme haetaan parhaillaan ahkeraa, aktiivista, myyntihenkistä, valloittavaa, oma-aloitteista, jalat alta pyyhkäisevää osa-aikaista työntekijää. Toivon löytäväni työtoverin, jolla on myyntihommat hallussa, työmoraali kohdillaan, kiinnostusta sisustusta ja Lundiaa kohtaan ja ennen kaikkea hänen tulisi olla valloittava persoona! Töitä olisi luultavasti 1-2 vuoroa viikossa, mahdollisesti enemmänkin. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa asiakaspalvelu, myynti, suunnittelu, tarjousten ja tilausten teko, myymälän kunnossapito, kuorman purku ja Jutan viihdyttäminen hiljaisina aikoina. Mikäli työ suomalaisen designin ja klassikkotuotteiden parissa kiinnostaa ja uskot olevasi hakemamme henkilö, otan hakemuksia vastaan! Toivon saavani ison kasan hakemuksia ja ansioikkaita cv:itä asap osoitteeseen jutta.tanninen@lundia.fi. Hyvä on, kysymyksiäkin saa esittää. Älä aikaile hakemuksesi kanssa hetkeäkään, sillä työt alkaisivat jo 12.1.2015. Mahdollisuuksien mukaan jo aikaisemminkin. Työt alkaa siis välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. 

Kokemuksesta voin kertoa, että on ollut mielenkiintoista seurata kuinka ihmisten mielikuvat ovat muuttuneet perinteisestä ysikytluvun mäntyhyllystä huomattavasti freesimpään suuntaan. Tästä voimme kiittää onnistunutta markkinointia ja uudelleen brändäystä, jonka eteen on nähty todella paljon vaivaa. Lundian tuotteita on ilo myydä ja niiden takana on helppo seistä! Lundialla on aivan mahtavia tyyppejä töissä ja kaikkien ehdotuksia ja ideoita kuunnellaan! Tässä vielä loppuun muutama kuva kesältä myymälästämme. Haluaisitko kenties sinä työskennellä täällä?


 
4 kommenttia:

 1. Hauska yhteensattuma! Minäkin olen nimittäin työskennellyt aikoinani Lundialla myymälävastaavana. Voin kyllä lämpimästi suositella Lundiaa työpaikkana! Työkaverit oli ihan huipputyyppejä ja organisaatio on juuri sopivan pieni, jotta pääsi olemaan mukana ja näkemään kaikenlaista muutakin kuin oman myymälän juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Hauska juttu! :) toivottavasti löytyy sopiva kandidaatti!

   Poista
 2. Moi, laitoin hakemusta tuleen! :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!