Pages

Kube

tiistai 13. tammikuuta 2015

Muutamissa kuvissa on jo vilahtanut meidän uusin valaisin, Kube. Olemme melko innoissamme tästä avomieheni kanssa. Kaikki sisustushankitani eivät välttämättä osu avomieheni makuhermoon, mutta tämä se osui ja upposi kertaiskulla! Minä juuri ja juuri saan edes koskea tuohon, koska hän on päättänyt sen olevan hänen. On se hauska mies! 

Tämä valaisin on kyllä kieltämättä meidän kämppään täydellinen! Betoni sopii materiaaliltaan loft asuntomme tyyliin ja käy yksiin meidän ison harmaan "betoniseinän" kanssa. Eihän tuo seinä mitään betonia ole, vaan saneerauslaastia, mutta ei anneta sen häiritä. Lisäksi pidän kuutiomaisesta muodosta. Voisin näin blondinakin päätellä, että siitä valaisin on nimesäkin saanut. 

Valaisin on suomalaista käsityötä ja sen on suunnitellut muotoilija Petri Seuri. Yksityiskohdat ovat viimisen päälle viilattuja ja betonin pintakin on silkkisen sileä, jota tekee mieli hipluutella. Minun silmää mielyttää myös terävät kulmat! Niiden onnistuminen ei varmastikaan ole itsestäänselvyys. Tämän kaltaiset yksityiskohdat tuovat minulle paljonkin lisäarvoa. Lisäksi jokainen valaisin on uniikki, sillä ne valmistetaan käsityönä. Kube-valaisimia on saatavilla myös seinä- ja kattovalaisimina, jopa eri väreissäkin, mutta tämä pöytävalaisin on oma suosikkini. 

Meillä ei oikeastaan tarvittaisi lisävaloa. Tämä valaisin on kuitenkin vaan niin kaunis, että sitä on ilo pitää esillä ja siirrellä paikasta toiseen. Silloin kun valaisin on päällä, se antaa kauniin epäsuoran valon. Ehdoton plussa myös todella onnistuneesta pakkaussuunnittelusta! Olen säästänyt tuon laatikonkin ja tykkään pitää sitäkin esillä. 


Lisää Kubesta voi lukea Kuben nettisivuilta. Valaisimia voi joko tilata Petriltä suoraan tai sisustusliike Aveliasta tai Kotilaiturista. Täältä nousee ainakin iso peukku!

Postaus toteutettu yhteistyössä Kuben / Petri Seurin kanssa. 

9 kommenttia:

 1. Ihanaa kun meillä on taitavia osaajia! Kube on upea ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Ja kertakaikkisen upea on Kube <3

   Poista
 2. Ihana valaisin :) Ihana on teidän sohvakin, mistä olette löytänyt tuon ihanuuden? Onko materiaali vakosamettia, miltä se näyttää? Mahtava blogi sulla, hyvät jutut ja kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Minä kyllä on harvinaisen kyllästynyt tuohon sohvaan, mutta se on avomiehelleni rakas. Matsku on tummanharmaata vakosamettia. Ja kiitos, on mukava kuulla hyvää palautetta :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!