Pages

Leipää, sirkushuveja ja elämänmuutoksia

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Takana on muuten melkoinen viikko! Reissattiin äitiä lukuun ottamatta koko perheen voimin Helsinkiin lauantaiksi. Söytiin ja juotiin hyvin Copas y Tapas ravintolassa (pahoittelut vain muille ruokailijoille melusta ja huonoista vitseistä), jonka jälkeen sirkusteltiin Cirque du Soleil Quidamin parissa. Oli muuten aivan henkeä salpaava kokemus jälleen kerran. Pari vuotta sitten käytiin katsomassa Turussa toinen Cirque du Soleil Alegria, joka myöskin oli uskomattoman hyvä, mutta mielestäni tämä Quidam oli parempi. Eritoten kiinnitin itse huomiota siihen, miten valaistuksen avulla saatiin katsojan huomio kiinnitettyä milloin minnekkin. Siitä vähän inspiraatiota siis kodinkin valaistukseen!

Sirkus ei suinkaan jäänyt ainoaksi huikeaksi jutuksi tällä viikolla, vain kirsikkana kakun päällä komeilee uusi työsopimukseni, jonka alalaidasta löytyy sekä omani että uuden työnantajani allekirjoitus! Olen ihan sanoinkuvaamattoman onnellinen tästä mahdollisuudesta. Parin viikon päästä aloitan unelmatyössäni ja saan päivittäin tehdä sitä mistä pidän ja missä olen parhaimmillani. En malta odottaa! Pakko myöntää, että itsestäkin tuntuu siltä, että olen tämän ansainnut. Sen verran on tässä töitä tullut paiskittua ja alkaa tuntumaan siltä, että joku on sen ehkä huomannutkin. Lisää uudesta työstä kirjoittelen varmaan myöhemmin, kun olen laskeutunut taas takaisin maan pinnalle täältä pilven reunalta.   

Jottei menisi ihan pelkäksi jorinaksi, niin ajattelin jatkaa tätä kuvakulmien kanssa hulluttelua. Tässä siis pari kuvaa olkkarista ja eteisestä parvelta käsin. 26 kommenttia:

 1. Nuo pölkyt on niin ihanat, että pakko hommata sellaiset terdelle ensi kesäksi :) Ja taulukollaasista tuli muuten tosi hyvä!

  Tuohon työjuttuun voisin kommentoida, että kyllä kova työ tekijänsä palkitsee...olen iloinen puolestasi! Leijaile ihan rauhassa pilven reunalla, kyllä onnistumisista saa ja pitää nauttia! Suomalaiset on kai äidinmaidossa jo opetettu jotenkin piilottelemaan tai vaatimattomasti olemaan hiljempaa jos jossain onnistaa. Höpönlöpö, nauti aivan kympillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, miten ihana kommentti! Kiitoksia tuhannesti :) Suomalaiset tosiaan kyllä on aikamoisia nöyristelijöitä. Itsekin olen kyllä, mutta silloin tällöin nautin onnistumisista. Eipä sitä muuten paljoa jaksaisi tehdä töitä minkään eteen.

   Poista
 2. Onnea uudesta työstä ja mahtavaa, että sanot ja tiedät ansaitsevaksi sen!! Kun tekee töitä saavuttaakseen jotain, sen myös saavuttaa ja siinä ei ole kysymys onnesta vaan, että tosiaan on tehnyt töitä saavuttaakseen haluamansa!! Onnea vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ei mikään saavutus tule itsestään, vaan sen eteen täytyy tehdä töitä. Olo on taas todella motivoitunut ja lähden niin innolla uusien haasteiden pariin!

   Poista
 3. Huippujuttu! Onnea tosi paljon! Ja kyllä, saa olla itsestään ylpeä. Aina ei tarvitse olla niin vaatimaton. Isot peukut uusiin juttuihin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Välillä täytyy oikein ihmetellä, miten paljon parin edellisen vuoden aikana on tapahtunut ja paljonko sitä on itse kaikessa kehittynyt. Minulla on ollut tosi hyviä ja kivoja työpaikkoja tähänkin asti ja kaikesta olen oppinut uutta. Tämä uusi työ kyllä on eniten oma juttu!

   Poista
 4. Onneksi olkoon Jutta! Kuulostaa oikein hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! Niin kuulostaa! En malttaisi odottaa enää, että pääsen jo hommiin!

   Poista
 5. Onnea onnea. Ihanaa, kun unelmat toteutuvat! Kauniita kuvia olet ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä tässä on parasta! Pääsee tekemään sitä mistä tykkää ja siitä saa vielä maksetaan :) Kiitos onnitteluista!

   Poista
 6. Onnea uudesta pestistä! Olen varma, että olet haka kaikessa, mihin ryhdyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Nyt pysyttelen siinä missä olen jo valmiiksi haka ;) Vaikka täytyyhän se myöntää, että opittavaa on vielä PAAAAAAAALJON ja todellisuus iskee kasvoille ennemmin tai myöhemmin! Toivotaan, että myöhemmin ;)

   Poista
 7. Onnea uudesta työstä! Olipa kivat kuvakulmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, välillä vähän jotain erilaista, ettei pääse kyllästymään :)

   Poista
 8. Onnea uuden työpaikan johdosta! Kyllä itsestään saa ja kannattaakin olla ylpeä silloin kun siihen on aihetta. Odotan innolla kuulevani lisää uudesta suunnasta. :) Dekossa ollut juttu oli kiva. Sain sen vasta eilen luettua, kun jouduin flunssan takia kunnolla lepäilemään.

  Hauska kuvakulma tämän postauksen kuvissa. Olisipa jännää päästä omassakin kodissa katonrajaan kuvailemaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! Jossain kohtaa avaan varmaan vähän paremmin mitä tuleman pitää, kunhan pääsen aloittamaan edes ensiksi :) Ja Dekon kansijuttu oli kyllä ihana yllätys :)

   Nuo kuvat on tosiaan meidän parvelta otettu, ihan kaiteen yli kurkistaen. Lasikaiteiden läpi alakerta avautuu vielä paremmin. Katsotaan jos onnistuisin sellaisessa kuvakulmassa.

   Poista
 9. Onnea unelmaduunista. Kyllä näin isojen asioiden äärellä voi oikeasti iloita ja tuulettaa ihan täysillä. Varmasti olet paikkasi ansainnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa, että kaikki ovat olleet tota mieltä, eivätkä ottaneet mitenkään leijumisena, koska se ei todellakaan ole ollut tarkoitus. Kiitos vielä :)

   Poista
 10. Isot onnitteluhalit! Tulee varmasti mielenkiintoista, sekä sulle että meille lukijoille sitten kun maltat kertoa uudesta duunista enemmän. Onko uusien työkuvioiden myötä syytä harkita myös muuttoa toiselle paikkakunnalle? Sekin olisi aika jännää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! Mä ehkä odottelen ainakin siihen asti, kunnes olen päässyt uudessa työssä aloittamaan :) Mutta aivan varmasti tulen kirjoittelemaan tänne vielä tulevista töistäni. Töitä teen ainakin toistaiseksi vielä Turussa, mutta kaikkea jännää tulee ehkä tapahtumaan myös Helsingissä. Olenkohan tarpeeksi salamyhkäinen? Sen verran voin jo nyt kertoa, että koteihin liittyy tuleva toimenkuvani :)

   Poista
 11. Onnea Jutta ♥ Ihan huippuhienoja uutisia! Olet ehdottomasti tehnyt töitä uuden pestin eteen ja voit olla itsestäsi ylpeä. Jään innolla odottamaan lisää paljastuksia ja sillä välin nautin näistä kivoista kuvakulmista. Onnea myös Dekon jutusta ja erityisesti kannesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Ehkä viikon parin päästä saatte kuulla lisää :) Deko juttu oli myös kyllä ihana piriste maaliskuulle! Vaikka tämä on aika huippu kuukausi ollut muutenkin.

   Poista
 12. Toi teijän sohva on vaan niin ihana! Muistan hyvin ajan kun niihin törmäsi huonekaluliikkeissä, vaan eipä enää... Ja mä niin haluaisin tollasen mökille! Jos tiedät mistä vielä vois saada sohvan tollasella kankaalla, niin saa vinkata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Mun puolesta saisit vaikka tuon meidän sohvan! Se on tuolle miehelle jostain syystä tärkeä ja hän ei ole halunnut siitä luopua.

   Poista
 13. Oikein paljon onnea uusista tuulista! Pääset kyllä upeaan tiimiin mukaan, ja en ihmettele miten juuri sinä sinne päädyit, HIENOA!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pääsin!! Tänään kävin jo vähän harjoittelemassa uuden työn parissa ja siellä kuule aika oikein lensi, kun oli niin mukavaa! :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!