Pages

Uusia ulottuvuuksia

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Tykkään tosi paljon meidän portaista. Nekin, monen muun projektin lailla olivat minun ja isäni yhteistyön tulos. Minä suunnittelin ja isäni toteutti. Kaide sen sijaan tuli avomieheni ystävän kautta. Alkuun mietin, etten koko kaidetta haluaisi, mutta kyllä minä vaan siitä olen oppinut pitämään. Nyt olen tosi tyytyväinen, että se on tuossa. En varmaan tästä kuvakulmasta tuota portaikkoa ole koskaan kuvannutkaan. Eli tässäpä teille nyt uusia ulottuvuuksia.

Karmean porraslampun (ihan alkuperäinen kapistuis tuo, jota emme ole kokeneet kuitenkaan tarpeelliseksi vaihtaa) lisäksi näissä kuvissa näkyy hyvin myös meidän katto. Se on jakanut vähän mielipiteitä, mutta itse tykkään siitä kyllä isosti! Jotenkin siitä tulee mieleen jokin vanha rautatieasema. Lisäksi se on akustisesti aika kiva. Korkea tila kaikuisi huomattavasti enemmän jos kyseessä olisi ihan tasainen katto.Keskellä kattoa menee i-palkki, jolla ei ole mitään virkaa. Se vain roikkuu tuossa. Emme silti ole halunneet poistaa sitä, koska se on osa vanhan Verkatehtaan historiaa. Sitä on hauska aina spekuloida, että missähän käytössä se on joskus aikoinaan ollut. Olisiko veikkauksia?Viime keväänä kuvasin nuo rappusten alla olevat kaapit. Sen jälkeen on kuitenkin tullut uusia lukijoita ja mietin, että josko olisi aika kuvata ne uudelleen. Kiinnostaako ketään vai onko ihan nähty juttu jo? Vähän vaatii siivousta, mutta mitäpä en tekisi teidän eteenne.


12 kommenttia:

 1. Tuo katto on kyllä huikee. Teidän oma katedraali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Katedraali ei ollut kyllä tullut mieleen, mutta tosiaan! Onhan tämä meidän ihka oma katedraali :D

   Poista
 2. Mäkin tykkään katosta! Musta se on hauska. I-palkistahan vois roikottaa vaikka mitä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen koittanut miettiä siihen kaikkea kivaa roikotettavaa, mutta tuo palkki on ehkä vähän hölmössä kohdassa. Jos siitä laittaisi roikkumaan esimerkiksi keinun alakertaan, niin se olisi ihan keskellä huonetta, eikä linjassa minkään kanssa :( Mutta ehkä se päivä vielä tulee, kun keksin jotain kivaa roikotettavaa!

   Poista
 3. Tosi kauniit portaat. Oot onnekas kun lähipiiristä löytyy kädentaitajia. Teidän kodista oli tosi hienot kuvat viimeisimmässä Dekossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä onnekas! Vielä, kun saisi tuon taiturin 24/7 hommiin toteuttamaan mun villejä ideoita ja projekteja. Kiitos! Oli kyllä yllätys, että ihan kansikuvaksi päästiin :)

   Poista
 4. Uusi lukija ilmottautuu ja ilomielin esittelyyn koko koti :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa! Tervetuloa vain joukkoon iloiseen! Katsotaan, mitä uutta keksisin kämpän esittelyyn :)

   Poista
 5. veikkaisin että I-palkissa on ollut nosturi tai ketjutalja. Ihana koti teillä ja asunnon historian yksityiskohdat kannattaa säilyttää! Se on uniikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain vastaavaa mekin ollaan ajateltu siinä olevan olleen. Ehkä joskus vielä keksin miten sitä palkkia voisi hyödyntää.

   Poista
 6. Löysin blogisi vasta nyt, ja minua ainakin kiinnostaisi kovasti nuo portaiden alle tehdyt kaapit! Vilauksen niistä näin Kotiblogit lehdessä, mutta tarkempaa speksiä olisi mukava saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kuvata ne uudestaan piakkoin! Mukavaa, että olet löytänyt blogiini :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!