Pages

This is where the story begins.

torstai 2. huhtikuuta 2015

Kylläpä aika menee nopeasti! Ei ole ehtinyt kuvaamaan tai kirjoittamaankaan mitään järkevää aikoihin. Osasyy siihen on, että olen jännittänyt uutta työpaikkaani! Nyt kun olen täällä jo viikon puuhastellut, voin kertoa teillekin mistä on kyse.

Alkuvuodesta Turkuun lanseerattiin täysin uudenlainen asunnonvälitystoimisto Bo LKV, jonka toimintaa olen koko alkuvuoden ihaillut. Sattumien kautta Bo:sta tuli minunkin työnantaja, enkä voisi olla onnellisempi! Täällä on pienen ihmisen hyvä olla! Ympärillä on rautaisia välittäjiä ja osaajia, jotka jaksavat kärsivällisesti minuakin vielä perehdyttää. On kyllä aivan huikean hienoa saada Turkuun näin hieno yritys, jossa jatkuvasti etsitään uusia ideoita ja näkökulmia näinkin perinteisellä ja "kaavoihin kangistuneella" alalla. 

Minun työnkuvaani kuuluu asuntostailaukset ja tarvittaessa kalustukset, toimistolla hääräily, sisällön tuottaminen sekä sosiaaliseen mediaan että Bon blogiin ja kaikkea muuta mielenkiintoista! Pähkinänkuoressa työ on todella monipuolista ja pääsen toteuttamaan itseäni taas ihan uudella tavalla. En vielä tiedä edes, että mikä tässä työssä on parasta! Ehkä kaikki! Eikai minusta huomaa, että olen melko innoissani?

Jottei ihan pelkäksi hehkutukseksi menisi, niin laitetaan vähän kuviakin. Ennen ensimmäistä virallista päivääni pääsin vähän harjoittelemaan ja tunnustelemaan mitä tämä työ pitääkään sisällään. Tämä kaupunkikolmio oli remontin jälkeen tyhjillään ja saimme tehtäväksi kalustaa ja sisustaa sen. Minäkin olin Bo:n tiimin mukana fiilistelemässä ja harjoittelemassa. Lopputuloksessa näkyy siis minunkin kädenjälkeni. Kuka tunnistaa? Meidän äiti tunnisti! Pitääköhän sitä opetella jotain uusia temppuja, ettei olisi niin ilmiselvää?
Tähän kotiin pääset tutustumaan lisää tästä.

Klikkailkaapas muuten itsenne seuraamaan Bo:ta Facebookissa ja Instagramissa.

25 kommenttia:

 1. Kyllä se innostus suorastaan pursuaa sinusta :) Ja hyvä niin ! Oikein paljon Onnea vielä uudesta työstä ja innolla odotellaan lisää kauniita kuvia. Ja joo, kyllä minäkin aloin tunnistaa Juttamaisuutta :D Kaunis stailaus <3

  Oikein mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Heh! Täytyyhän se oma trademark siellä näkyä! :D eivaan, toivottavasti opin nyt uusiakin temppuja, kun pääsee enemmän tekemään!

   Poista
 2. No vautsi!! Samaa olen miettinyt kiinteistövälityksestä, että ottaisivatpa oppia naapurimaasta..pari kuukautta sitten luin lehdestä BoLKV:sta ja hihkuin että jes, vihdoin! Piti aiheesta kirjoittaakin mutta se sitten jäi.. Sinun työnkuvasi kuulostaa kyllä ihan huipulta, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tämä yritys oli enemmän kuin tervetullut! Tule ihmeessä käymään ja tutustumaan lisää vaikka Rantakadun toimistolle! Siellä porisee kahvi!

   Poista
 3. Mielettömän upea kohde, hienoa työtä olette tehneet. Ja on sinulla kyllä unelmatyö. Voiko tuota edes työksi kutsua, kun se kuulostaa iiiihan liian kivalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivät ovat ainakin menneet ihan hujauksessa! Ja ei kyllä tosiaan tunnu siltä, että olisi töissä! Se on ihaninta :)

   Poista
 4. Onnea uuteen duuniin! Olen ihaillut BO:n juttuja jo heti alkumetreiltä, koska tuollaisen tyylin omaavaa välitystoimintaa on kaivattu markkinoille! Hienoa, että saivat osaavan tekijän joukkoihinsa! Jee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! Bo:n takana on niin huipputyyppejä, ettei yrityksestäkään voi tulla huono! Olen myös tosi iloinen, että pääsin tuohon joukkoon iloiseen! :)

   Poista
 5. Onnea uuteen duuniin! Mun työt vähän liippaa sun töitä, teen tällä hetkellä paljon asuntovalokuvauksia ja kevytstailauksia Tampereella. Ihan ei riitä varastotila, että voisi kalustaa noin paljon, kuin sulla on mahdollisuus :) Hauskaa hommaa ja pääsee kivasti ihmettelemään ihmisten asumista. Kiinteistönvälitys on niin murrostilassa tällä hetkellä ainakin isommissa kaupungeissa, että eiköhän niistä perunalla otetuista valokuvista ja myynti-ilmojen romuvuorista päästä tulevina vuosina eroon. Ainakin toivon niin - ja niin kauan riittää itselläkin duunia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eiköhän tämä ole kehittyvä ala ja muidenkin on pakko alkaa kilpailemaan muullakin kuin hinnalla! Toivottavasti olet tykännyt työstäsi! Eikä siihen aina isoa varastoakaan tarvita :) Joskus luovuus ja hyvä silmä riittävät :)

   Poista
 6. Uusi duuni kuulostaa huikean kivalta! Onnea vielä toisenkin kerran :)

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa just sun jutulta! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö? Kyllä se vaan onkin just mun juttu :)

   Poista
 8. Valtavasti onnea uuteen työhön ja näyttää tosi kauniita ja kivalta! Ja mukavaa pääsiäistä sinne ♥

  VastaaPoista
 9. Onnea uusiin työkuvioihin! Työ kuulostaa aivan unelmalta ja olet juuri oikea nainen tuohon tehtävään. Hyvässä, innostuneessa ja ammattitaitoisessa porukassa on mahtavaa tehdä töitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Anu! Olet aivan oikeassa! Kyllä se vaan vaikuttaa :)

   Poista
 10. Huikeeta, onnea uudestan duunista! Tämmöistä asuntojen stailausta olen itsekin odotellut Suomeen, laajentakaahan Helsinkiin ja ottakaa mutkin listoille hehee. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peeta! Kyllä Bo varmaan pian rantautuu sinne Helsinkiinkin ;)

   Poista
 11. Onnea uudesta työpaikasta! Kuulostaisi ihan minunkin unelmatyöpaikalta! Lähdenkin heti tuonne Instagramin puolelle seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mahtavaa! toivottavasti löytyy instasta kaikkea inspiroivaa! :)

   Poista
 12. Onnea uusiin haasteisiin, kuulostaa unelmatyöpaikalta :) Ja ihan mieletön tämä BO:n konsepti, tällaista onkin jo odoteltu tänne Suomeen :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnea tarvitaan aina! Bo:n konsepti on ihan huikea ja meno paranee vaan kuule päivä päivältä! Olen samaa mieltä, että oli jo aikakin saada Suomen asunnonvälitykseen vähän uusia tuulia!

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!