Pages

Uusi työpiste

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Nyt vihdoin pääsen näyttämään teille vilauksen uudesta työpisteestäni! Tykkään siitä itse tosi paljon ja mikä parasta, se peittää myös ruman patterin!

Tämä hökötys on nyt yhdistelmä Lundiaa ja diy-meininkiä. Muistatteko vielä mustan Lundia pikkuhyllyni? Ostin siihen jatkoksi pari tikasta, lisää hyllytasoja, kaksi laatikkoa ja valkoiset taustalevyt. Itse hylly on 30 cm syvä, jonka taakse jää meidän rumempaakin rumempi patteri. Valkoisilla taustalevyillä sain patterin piiloon ja nyt näyttää siltä, että takana olisi vain seinä. Hyllyn taakse jäi kuitenkin vielä 20 cm tilaa patterin takia ja se näytti vähän hassulta, eikä hyllyn syvyys riittänyt työpisteeksi. Siispä sahautin kanneksi ja toiseksi sivuksi 50 cm syvän vanerin, jonka käsittelin mustaksi. Nyt on tilaa levittää suuretkin suunnitelmat! Lisäksi olin kaivannut työpisteelleni laatikoita, ja nyt minulla on niitäkin! 

Mitäs te tykkäätte tästä uudistuksesta? 
26 kommenttia:

 1. Mikään ei ole mielestäni täydellisempää, kuin kokonaisuus missä estetiikka kohtaa käytännöllisyyden. Hienosti suunniteltu ja toteutettu. Ihan älyttömän upea tuo laatikoiden puupinta. Tykkään kovin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen suuri estetiikan ja käytännöllisyyden fani! Yleensä koitan miettiä molempia. Mäkin tykkään tuosta puupinnasta, vielä kun se on vaalea. Pian se alkaa tummumaan, mutta ajattelin joku hiota ja valkovahata tai maalata pinnan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Onnistui hyvin! Mutta olen minä tuota jo aika kauan hautonut mielessä :) Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty kuulemma!

   Poista
 3. Ehdinkin jo ihmetellä, että mikäs Lundian hylly vilahti kuvissa, kun siinä oli kansi! Hyvä idea laittaa työtaso siihen päälle! Mutta teillä nyt muutenkin on kaikkea kivaa ideaa nähty tilan maksímoimiseksi <3

  Iloista vappuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vanha hylly se siinä! :) Pitäisi ehkä vielä kertaalleen käsitellä tuo taso, mutta enää en millään malttaisi :D Pienessä asunnossa täytyy kyllä miettiä tilan käyttöä jotenkin kekseliäämmin.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hihiii! Kiitoksia! Onnistui kivasti. Olen onnellinen, kun sain patterin vihdoin piiloon!

   Poista
 5. Todella, todella hyvä kokonaisuus!

  VastaaPoista
 6. Jatka, muunna, täydennä - kuin suoraan Lundian mainoksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! No niinpä onkin :D Ja myöhemmin tuosta saa vielä kaksi pikkuhyllyä ;)

   Poista
 7. Voi vitsi miten upea! Tasapainoinen ja tyylikäs kokonaisuus. Huomaa, että olet ammattilainen.

  VastaaPoista
 8. Loistava toteutus! Näyttää tosi hyvältä ja tilaakin on riittävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuossa on tilaa jo vähän liiaksikin :) Tavaraa tulee kyllä aina lisää!

   Poista
 9. Tosi hyvältä näyttää koko seinän mittainen toteutus. Iso peukku sille!

  VastaaPoista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!