Pages

I see Woobs!

maanantai 25. toukokuuta 2015

Kesä on tullut ja jokavuotinen arskaongelma on taas ajankohtainen. Minulla on nimittäin sen mallinen pää, johon todella harvat aurinkolasit sopii. Useat lasit ovat liian kapeita tai osuvat poskipäihini. Olen ihastellut puusta tehtyjä aurinkolaseja jo jonkin aikaa ja oikeanlaiset löytyivät vihdoin Woobsin mallistosta.

Olen melko huumassa, koska nämä ovat tarpeeksi leveät ja pulleille poskillenikin on hyvin tilaa! Koska haluan olla erilainen nuori, pidän plussana myöskin uniikkia puukuviointia. Kaikki mallit ovat siis tehty ihan oikeasta puusta eikä niitä ole pilattu värjäämällä. Lasien linssitkin ovat tietenkin 100% UV-suojatut! Pidän kovasti myös Woobsien pakkauksesta, jossa voisi säilöä vaikka mitä muutakin!

Woobs aurinkolaseja löytyy kolmea eri mallia. Naomi, Retro ja Retro Slim. Myöskin väri-/puulajivaihtoehtoja on monia. Omat suosikkini ovat tammiset ja pähkinäpuiset Retro Slimmit, jotka otin mukaani myöskin kesän ensimmäiselle piknikille! Toisia saa rakas avomiehenikin käyttää, mikäli en ehdi hamstraamaan molempia kassiini.

Woobs on mukana myös Pop-up Turku tapahtumassa kauppakeskus Forumissa tämän viikon ajan, jossa on mahdollista päästä hypistelmään ja testailemaan Woobseja ihan livenä! 

Koska minä ja Woobs haluamme auttaa teitäkin arskaongelmissa, järjestimme pienimuotoisen blogiyhteistyön, josta hyödytte tekin. Nimittäin nyt Muotopuoli-blogin lukijat saavat -15 % alennuksen kaikista Woobsin aurinkolaseista niin verkkokaupasta kuin Pop-up kaupastakin koodilla MUOTOPUOLI! Tämä koodi toimii aina toukokuun viimeiseen päivään asti. Käy siis sinäkin tilaamassa viimeisen päälle tyylikkäät puiset aurinkolasit kesäksi.10 kommenttia:

 1. Hei noi on hienot! Ja niin on kotelokin :)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Eksyin blogiisi mikrosementti- hakusanan myötä ja ihastuin keittiöönne täysin! Meillä on suunnitteilla keittiöremontti ja voi olla, että alustavat suunnitelmat valkoisesta keittiöstä muuttuvatkin mustiksi;) Minulla olisi muutama kysymys keittiötänne koskien. Millaiset vetimet teillä on kaapeissa? En bongannut niitä kuvista, vaikka yritinkin katsoa. Entä mitä materiaalia keittiön lattia on? Ja vielä, pystytkö yhtään antamaan osviittaa, missä summissa keittiönne remontti liikkui? Puhutaanko siis esim. yli 10 000? Ja mitä luulet, ovatko mustat kaapinovet epäkäytännölliset lapsiperheessä?

  Kiitoksia jo etukäteen:)

  Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Suvi!

   Hienoa, että olet eksynyt blogiini ja toivottavasti jäät seuraamaan matkaa vielä jatkossakin!

   Musta keittiö ihastuttaa kyllä meitäkin edelleen! Valitsimme vetimiksi mahdollisimman huomaamattomat mustat pienet L-vetimet, jotka kiinnitetään oven takaa. Niistä on hyvä ottaa kiinni ja vaikutelma on melkein, kuin ei olisi vetimiä ollenkaan. Keittiön lattia on Weberin casa designlattia. Keittiössä vähän hankala pitää puhtaana kyllä, mutta me emme onneksi ole kovin aktiivia kokkeja. Meille ei ole mustiin oviin juuri jäänyt sormenjälkiä, kun on vetimet ja meillä asuu pelkästään aikuisia :) Lapsiperheessä sormenjälkiä tietysti syntyy herkemmin, mutta mielestäni ne on helppo myös puhdistaa. Saimme keittiöömme hyviä diilejä, jonka vuoksi selvisimme melko edullisesti, mutta ehkä noin 8000-9000 voisi olla suhteellisen realistinen arvio, mitä se olisi maksanut ilman alennuksia.

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!