Pages

Kukka- ja yrttikaupoilla

torstai 4. kesäkuuta 2015

Varmaan jo tiedättekin, että olen melko surkea yrtin kasvattaja. Tästä syystä olinkin melko riemuissani, kun Åbloggarit saivat kutsun Liedon kukka ja puutarhan järjestämään iltamaan, jossa meitä opastettiin, miten niitä yrttejä ja muita puskia pitäisi kasvattaa. Tällä kertaa äitinikin pääsi mukaan, sillä kuka voisikaan olla parempi avec, kuin oma äiti? Hän fiilisteli enemmän kukkia ja minä yrttejä, koska yritän epätoivoisesti tajuta niistä jotain. 

Paikalla oli myöskin uskomattoman hyvää ruokaa tarjolla! Niistä vastasi Jesse's Dine. Tarjolla oli jos jotakin! Etenkin halstrattu lohi ja paahdettu valkosuklaa pannacotta minttumansikoilla maistui. Olisikohan joku huomannut, jos muutama herkkupala olisi "vahingossa" tipahtanut kassini pohjalle kotiin viemisiksi?Niille, jotka eivät ole vielä Liedon kukassa ja puutarhassa käyneet, niin suosittelen kyllä! Upea paikka! Monen monta puskaa oli kädessä, mutta nämä tarttuivat lopulta mukaan. Josko näistä saisi inspistä terassille. Se pitäisi saada nyt äkkiä kuntoon! Siitä juttua ehkä myöhemmin.

6 kommenttia:

 1. Huikean näköisiä herkkuja teillä! Jos ruoka voi olla kaunista, tuo on. Minäkin olen raahannut kotiin kukkia kesäksi jo kassillisen jos toisenkin. Lempipuuhaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli myös suussa sulavia herkkuja nuo :) Kasvit herättää kyllä koko sisustuksen eloon jollain tapaa. Olen ihan huumassa, kun sain uloskin nyt muutaman yrttisen.

   Poista
 2. Voi miten ihania kuvia! Noista kuvista lähes haistaa eilisen käynnin yrttien tuoksut ja maistaa herkkujen ihanat maut. Mmmmm.... Olipa inspiroiva ilta. Iloista terassin laittoa sinulle! Toivotaan, että viikonlopuksi tulee hyvät kelit ulkona puuhasteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! En tiedä kyllä tekeekö mikään kuva oikeutta sille, miltä nuo maistuivat ja näyttivät! Olen onnellinen, kun terdellekin pääsi muutama yrtti koristamaan muuten ankeahkoa näkymää :)

   Poista
 3. Hienoja kuvia! Kiitos vierailusta, toivottavasti sait jotain apuja yrttien kasvatukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina kutsusta! Meillä kaikilla oli oikein inspiroiva ilta! Ja minä ainakin opin jotain yrttien kasvatuksesta. Saa nähdä miten niiden käy käytännössä :D

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!