Pages

Uusi sohvapöytä

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Jonkin aikaa olinkin jo ehtinyt suunnitella uutta sohvapöytää pölkkyjen tilalle. Tykkään niistä paljon, mutta sohvapöydän roolissa ne olivat välillä hieman epäkäytännöllisiä kokonsa, painonsa ja siirreltävyydensä puolesta. Huomasimme kaipaavamme suurempaa sohvapöytää, jolle laskea tarjottavia vieraiden tullessa kylään. 

Uusi pöytä löytyi Ellokselta. Tilasin pöydän muistaakseni helmikuussa ja se saapui vasta toukokuussa. Pitkästä toimitusajasta huolimatta olen ollut siihen todella tyytyväinen. Yksinään tuo pöytä näytti vähän hölmöltä, joten jätin kaveriksi vielä pari pölkkyäkin. Nyt sohvaryhmä toimii jotenkin huomattavasti paremmin kuin ennen ja isäni tekemät pölkyt ovat loistava pari uudelle sohvapöydälle. Pölkyistä en ole varmaan koskaan valmis luopumaan, sillä niillä on minulle suurta tunnearvoa. Ne olivat nimittäin mitä ihanin pääsiäisyllätys isältäni. 

Pölkyistä on muuten kyselty blogissani useasti ja myös niihin liittyen minulla on hyviä uutisia. Isäni on luvannut tehtailla niitä lisää teitä varten, joten pysykäähän kuulolla mikäli pölkyt kiinnostelee.

Tarkkaavaisimmat saattoivat huomata, että muutama taulukollaasimme kuvista on vaihtunut. Niihin liittyen blogiin onkin tulossa aivan mahtava arvonta!!

6 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä niin kaunista, että oksat pois :)

  VastaaPoista
 2. Löysin tänään blogiisi ja täytyy sanoa, että olen aivan hullaantunut ;)
  Pitääkin jäädä seurailemaan lisäinfoa noista puupölleistä. Lisäksi ihastuin pöydällä olevaan marmorialustaan, mistä se on ostettu ja minkä merkkinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät blogistani :) Puupölleistä kuuluu varmaan lisää tässä kesän aikana, kun pöllitehdas avataan taas ;) Tuo marmorialusta on ihan helppo DIY-juttu! Löysin ylijäämä vanerinpalasen ja päällystin sen vain marmorikuvioisella dc-fixillä :)

   Poista
 3. Hei, löysin blogisi tänään eikä työnteosta meinannut tulla mitään. Pakkohan tämä on läpi kahlata, vaikka kotiinkin voisi jo lähteä :) Mutta nuo pölkyt <3 Jokohan isäsi olisi pölkkytehdasta availemassa? Tahtoo ainakin yhden takan viereen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla <3 Ensi viikonloppuna meillä on puutalkoot, jonka sivutuotteena saattaisi valmistua muutama pölkkynen ;) Niistä tulee sitten postauksia tänne suuntaan, kun ovat valmiita!

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!