Pages

Koditon, mut en onneton

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Heippa ihanaiset taas pitkästä aikaa! Blogi on ollut vähän aikaa pienellä luovalla tauolla, mutta nyt kuulkaas... Kohta tullaan takaisin ja rytinällä! 

Osa teistä jo varmasti tietääkin, että myimme Verkarannan asuntomme vähän aikaa sitten ja siellä asusteleekin nykään ihastuttava nuori nainen. Me sen sijaan kannoimme tavaramme viiden neliön kokoiseen varastokoppiin vailla minkään näköistä suunnitelmaa huomisesta. Saati sitten uudesta kodista. Tämä oli oikeastaan aika jännittävää ja omalla tavallaan myös virkistävää! Vanha kotimme myytiin pientavaroita ja Lundia-hyllyjä lukuun ottamatta kalustettuna, joten edessä on täysin uusi alku.

Kun nään työssäni päivittäin erilaisia asuntoja, toinen toistaan inspiroivempia sellaisia, niin oman kodin kriteerit ovat ehkä päässeet karkaamaan hieman lapasesta. Muutamaa tuttavaa se saattoi hieman huvituttaakin. Olimme kuitenkin rakkaani kanssa samaa mieltä siitä, että uudessa kodissa tulisi olla persoonaa kuten edellisessäkin ja sauna. Ehdottomasti sauna. 

Uusi koti löytyi sattumien kautta ja on myönnettävä, että saatoin pari kertaa hypähtää tasajalkaa siellä ensimmäistä kertaa vieraillessani. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja paluuta ei ollut, vaikka kyseinen koti ylittikin budjettimme kipurajan. Lisää uudesta kodista kerron myöhemmin, mutta nyt jo voin paljastaa, että luvassa on raju remppa, paljon diy-juttuja ja toivottavasti myös teitä inspiroivia juttuja! En malttaisi odottaa. Uusi koti vapautuu vasta elokuun puolessa välissä, joten tässä välissä ei auta muu kuin hörpätä kaikessa rauhassa sumpit.

Olisi kiva kuulla tässä välissä myös, että mitä teille kuuluu? Minulla on ollut teitä ikävä! <3

14 kommenttia:

 1. Nyt kyllä jännittää, millainen uudesta kodistanne tulee..:)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Eikö vain! En millään malttaisi odottaa, että pääsisi jo remppailemaan! :)

   Poista
 3. Welcome back ja innolla täällä odotellaan millainen projekti teillä alkaa :)

  Terkkuja helteisestä Lapista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Innolla tosiaan odotellaan itsekin uutta projektia! :)

   Poista
 4. Mielenkiinnolla odotellaan, millainen uusi koti on - ja millainen siitä tulee;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin jännää! Kolme kerrosta jännää! ;)

   Poista
 5. Vautsi vau!!! Niin huippua, että uusi koti löytyikin näin nopeaa. En malta odottaa mitä olette ostanut ja mitä alatte remontoimaan. Varmasti jotain todella upeaa <3 Tännehän kuuluu edelleen remppa-arkea kaikkine kiireineen ja stressailuneen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellakin! Uusi koti vastasi ainakin omia kriteereitä! Toivottavasti vastaa vielä rempan jälkeenkin! :D

   Olenkin lueskellut teidän rempasta ja se vaikuttaa kyllä ihan huipulle! Ihanaa!! <3 Olisi joskus kiva tulla kylään!

   Poista
 6. Oo! Olettepas te olleet todella rohkeita. Ihailtavaa. Toisaalta tuollainen puhdas alku kuulostaa yksinkertaisesti aivan ihanalta. Minullekin sopisi uusi alku omien huonekalujen osalta.
  Meillä tuo Pikku-Bloggaaja kasvaa hirmuista vauhtia ja minusta tuli viie viikolla ensimmäistä kertaa täti. <3 Sinun blogiasi on ollut ikävä ja ihanaa päästä seuraamaan teidän remonttia. (Olen huomannut, kun blogimaailma on alkanut tulla tutummaksi, pitäväni hirmuisest nimenomaan remonttipostauksista. Eli jee! Mun lempiaiheita tulossa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii, ihana kuulla! Onnea! Minäkin olen jo kaksinkertainen täti ja kolminkertainen kummitäti! Pikkuiset ovat söpöjä, vaikken ihan vielä osaisi omaa hoitaa.

   Niin, ja pian alkaa tosiaan remppajuttuja blogiin ilmiintymään :)

   Poista
 7. Ensin ajattelin, että kun tavarat laitettiin varastokoppiin, te lähdette maailmanympärimatkalle... Uusi, remontoitava kämppä on varmasti kyllä yhtä jännittävää! Tsemppiä siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Se olisikin ollut raju käänne! Ei ihan ulkomaille sentään, mutta eri kaupunkiin kyllä. Meistä tulee taas turkulaisia parin vuoden lietolaisuuden jälkeen.

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!