Pages

Onnea isä!

tiistai 15. marraskuuta 2016

Viime viikot meidän perheen päällimmäisenä puheenaiheena on ollut isäni 60-vuotiskekkerit, joita juhlittiin viime viikonloppuna. Otin omalle vastuulleni juhlatilan ja pöytien koristelun tavoitteenani saada tilasta isäni näköinen. Lopputulos miellytti molempia ja ilmeisesti myös juhlaväkeä, joka ainakin kovasti kiitteli.  

Isäni on lapsesta asti viihtynyt luonnon helmassa ja edelleenkin käy metsällä koiramme kanssa. Mikäpä siis olisikaan ollut oivallisempi juhlapaikka tälle miehelle kuin metsästysmaja? Itsellä mielikuva metsästysmajasta nosti alkuun vähän karvat pystyyn, mutta loppupeleissä tila olikin aika sympaattinen eikä yhtään niin creepy, kuin olin mielessäni alkuun ajatellut. 

Metsästä itsekin inspiroituneena koristelin pöydän pääasiassa metsän antimilla. Pöytäliinaksi valikoitui greige pellava, jota koristeli valosarjat, havut, kävyt sekä erilaiset kynttilänjalat. Lautasten päälle asettelin koivuviiluun printatun menun sekä havunvihreästä pellavasta ommellut, nahkanauhalla koristellut lautasliinat. Kattauksesta tuli puolivahingossa aika jouluinen, joten ajattelin jakaa sen tänne teillekin. 

Kävimme muuten muutama viikko sitten oikein koko perheen kera harjoittelemassa poseerausta . Kamalaa ja kiusallista se oli, sillä harvaa meistä on luotu kameran eteen. Muutamia onnistuneimpia otoksia ripusteltiin kuitenkin ympäri juhlasalia, joita kansa sai sitten "ihailla". Voi olla että nauroivatkin.

4 kommenttia:

 1. Kaunis kattaus - juuri sellainen meille sopivan jouluinen. Tykkään myös kun on erilaisia ja eri korkuisia kynttilänjalkoja. Liina on upea. Ja hei, toi kuvakin oli hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että pidit! Saa nähdä josko joku otos meistä olisi sen verran kelvollinen, että pääsisi oikein seinälle asti.

   Poista
 2. Ihan mielettömän kaunis kattaus. <3 Nuo valokuvat ilmapallojen naruissa on myös ihana idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ilmapalloidea on täysin pöllitty Pinterestin syövereistä, mutta kivalta ne näytti livenäkin. :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!