Pages

Natural bazaar

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Aiemmissa yläkerran kuvissa vilahti jo mun uusi lampaantaljani. Olen suunnitellut taljan ostamista jo kauan, mutta en ole raaskinut ostaa kunnollista ja Ikean taljat eivät vain tuntuneet laadullisesti tarpeeksi hyviltä. Pinterestin kautta törmäsin kivaan nettikauppaan, Natural Bazaarin, jossa myydään laadukkaita lampaantaljoja ja muita kivoja kotijuttuja. Huikeinta tässä kaupassa on se, että jokainen talja on yksilöllinen ja kaikista yksilöistä on verkkokaupassa kuva. Saat siis juuri sen yksilön, joka kuvassa näkyy. Itse pidän pitkäkarvaisista lampaan taljoista, joissa on valkoisen lisäksi vähän pigmenttiä. Jostain syystä mua viehättää ihmisissäkin pigmenttihäiriöt (johtuu ehkä siitä, että itselläni on melko iso syntymämerkki vatsassa). 

Natural Bazaarin takana häärii aivan ihana tyyppi, Noemi. Otin Noemiin yhteyttä lampaan taljoihin liittyen ja meistä tulikin heti kirjeenvaihtokaverit. Vähän kuin itsensä kanssa olisi jutellut, hän on niin mahtava tyyppi ja osasin samaistua häneen hyvin. Ajatusmaailma yrittäjyydestä vastaa hyvinkin paljon omaani, joten halusin kirjoittaa hänestä ja Natural Bazaarista myös blogiini yhteistyön merkeissä.

Alunperin puolalainen Noemi on reissannut ympäri maailmaa, mutta nyt hän on on tehnyt kodin  Berliiniin, jonne hän perusti yrityksensä Natural Bazaarin. Tällä hetkellä valikoimissa on lampaan taljoja, tossuja, keittiötarvikkeita ja leluja. Kaikki tuotteet ovat alusta asti käsintehtyjä laadukkaista luonnonmateriaaleista. Suurena inspiraation lähteenä yritykselle on toiminut Puolan maaseutu ja siellä asuvat ihmiset ja käsityöläiset. Miten symppistä!


Itse halusin sellaisen yksilön, jota voi käyttää monessakin tarkoituksessa. Toistaiseksi talja on palvellut työtuolilla, mutta sovitin sitä myös sängylle, jossa se näytti myös tosi hyvältä. Olen aivan ihastunut noihin ruskeisiin läiskiin! Jotenkin se tekee taljasta yksilöllisemmän ja uniikin. Olemme Noemin kanssa nyt jonkin aikaa harrastaneet kirjeenvaihtoa ja valittelin Suomen kylmyyttä. Hän selvästi kuuli itkuvirteni, sillä sain yllärilahjaksi nämä tohvelit! On muuten lämpimät! Ja koska teen kotona töitä aika paljon seisten, nuo ovat ihan loistavat. En edes tiennyt tarvitsevani sellaisia, mutta Noemi tiesi.




Sanottakoon vielä, että vaikka kyseessä on verkkokauppa, niin palvelu pelaa ihan loistavasti! Mikäli hakusessa on lampaantalja, niin Noemi auttaa löytämään sinulle sopivan. Hän lähettää tarvittaessa lisää kuvia ja osaa kertoa minkälainen talja sopii mihinkin tarkoitukseen. Mullekkin löytyi juuri sellainen, mitä olin etsinyt. 

Tässä siis aivan loistava joululahjavinkki, jonka ainakin itse löytäisin mielelläni joulupaketista! Shoppailemaan pääsee tästä linkistä ja Instagramissa Natural Bazaar löytyy nimimerkillä @natural_bazaar

Täällä odotellaan kiihkeästi vähän valoisampaa aikaa, jolloin kuvaaminen taas helpottuu. Kunnes se aika koittaa, joudutte katselmaan näitä mun kynttilänvalossa kuvattuja suttuisia ja epätarkkoja tuotoksia. Pahoittelut siitä. 


Lampaantalja ja tohvelit saatu bloginäkyvyyttä vastaan.


6 kommenttia:

  1. Ihanat, varsinkin nuo tohvelit :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo talja! täytyy tutustua valikoimaan, vaikka olen vissiin haalinut jo taljakiintiömme täyteen...vai voiko niitä sittenkään olla liikaa?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä! Vielä himottaisi sellainen oikein pitkäkarvainen talja :) Ja ei tietenkään voi olla liikaa!

      Poista
  3. Upeat taljat ja sopii niin loistavasti teille. Ja mitkä tossut :) Ihana tunne kun löytää sielunkumppanin tuollaisista piireistä. Asiointi on mutkatonta ja kivaa! Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Tosi kivaa on ollut tutustua Noemiin :)

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!