Pages

and the best dad award goes to....

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Onnea on omistaa maailman taitavin ja ihanin isä!

Kaikkien aikojen paras pääsiäisyllätys ei tullut tällä kertaa munasta, vaan isäni toimesta. Olen kauan jo katsellut sillä silmällä erilaisia pölkky jakkaroita. Harmikseni olen todennut kerta toisensa jälkeen olevani liian köyhä hankkimaan niitä. Pääsiäisen alla isäni oli ollut puuhommissa metsässä ja löytänyt paksurunkoisen myrskyn kaataman puun, joka olisi täydellinen pölkkyjäni varten. Eipä siinä kauaa ollut nokka tuhissut (kirjaimellisesti meidän suvussa tuhistaan keskittyessä melko kovaan ääneen) kun terassilla odotti kuusi uskomattoman hienoa pölkky jakkaraa! Kaikki olivat viimisen päälle passissa ja isä oli jopa jyrsinyt kaikille pölkyille kolme jalkaa, jotka estää keikkumisen eri alustoilla. Lisäksi jalat helpottavat pölkkyjen siirtelemistä. Ah! I'm so happy!

Muiden kateudesta vihreiden pääsiäisvieraiden lisäksi siskoni halusi ehdottomasti samanlaiset. Tosin kuusi pölkkyä ei hänelle riittänyt vaan ahneuksissaan niitä piti saada ainakin tuplasti enemmän ja inspiraatiopuuskassa he tekivät vielä pöydänkin pölkyistä. Siinä vierähti siis päivä jos toinenkin. Eipä tiennyt isä mihin ryhtyi, mutta se nyt on sanomattakin selvää, että hän jos kuka on ansainnut maailman paras isä palkinnon!

Kuvat on nappastu pian tekemisen jälkeen. Käyn ihastelemassa niitä päivittäin ja ne saavat kyllä koko ajan lisää luonnetta kuivuessaan. Puu on halkeillut sieltä täältä ja sinistymät reunoilta ovat hälvenneet jo vähän. Odotan jo kovin, että nämä saisivat kyydin omalle terassille. Näiden kaveriksi mietin Ikean Garpen pöytää, joka on musta ja simppeli. Näistä tulisi aika hauska ja kuitenkin moderni parivaljakko. Kesällä huvittaisi kokeilla vielä lampaantaljaa persauksen alle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!