Pages

jotain valmista

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Aiemmin rappusten suunnitelmista kerroin täällä. Kun purimme eteisen säilytyskompleksin, piti säilytystila saada jonnekkin toisaalle. Mikä olisi parempi paikka säilytykselle, kuin muuten aivan silkka hukkatila? Halusin siis käyttää hyödyksi rappusten alle jäävän tilan ja suunnittelimme sinne pyörillä kulkevat ulosvedettävät kaapit, joita on kolme. Vasemmassa reunassa on isoin tila, joten sinne laitoimme tangon takkeja varten. Keskimmäisessä kaapissa on kengät ja kaikken pienimmässä kaapissa on tilaa pipoille, hansikkaille ja sen semmoisille. Kirsikkana kakun päällä alimman rappusen alla on vielä sympaattinen pikku laatikko. Kaikki tila on otettu siis käyttöön, enkä kadu päätöstäni vanhan kaapin purkamisesta tipan tippaa. Toki, tässäkin ratkaisussa oli omat ongelmansa. Lattia oli niin vino, että ulosvedettävät kaapit oli todella haastavaa saada toimimaan. Mutta kaikki onnistuu kun on taitava timpuri! 

Rappuset ovat olleet valmiina ja odottaneet maalia pintaan jo jonkin aikaa ja nyt VIHDOIN ne sitä saivat. Rappuset tehtiin koivuvanerista ja molemmat meistä piti niistä jo sellaisenaan. Mieli teki jättää ne maalaamatta, mutta ne eivät kuitenkaan millään olleet sovussa tuon meidän komean oven kanssa, joten päätimme kuitenkin maalata ne. Valkoisena ne maastoutuvat ympäristöön paremmin ja näyttää huomattavasti kevyemmiltä. Myös tuo parvea kannatteleva tolppa saatiin nyt huomaamattomammaksi. Siinäkin oli kyllä oma hommansa. Tolpan sisällä menee ilmeisesti metallitolppa, joka on vuorattu laudoilla. Aiemmin lautojen saumat irvistelivät, eikä lopputulos näyttänyt kovin viimeistellyltä. Minä tasoitin irvistelevät kolot, hioin pinnat tasaiseksi ja lopulta maalasin samalla maalilla kuin rappusetkin. Olen huomattavasti tyytyväisempi siihen nyt kuin aiemmin. 

Halusin vetimiksi jotkut, jotka ei näyttäisi vetimiltä ja parhaimmillaan niilläkin olisi joku funktio. Valitsin siis Muuton Dots naulakot suorittamaan vetimen virkaa. Silti niihin saa ripustettua vaikka laukun, huivin tai mitä millonkin. Ne toimivat erittäin hyvin tässäkin tehtävässä. Vinkkinä siis kaikille muillekkin näistä haaveileville. Itse vaihdoin näihin vielä ruuvit, niin soveltuvat vedintarkoitukseen vielä paremmin.

Pari kuvaa tuli nappastua fiiliksissä iltahämärällä maalausurakan jälkeen. Vihdoin jotain valmista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!