Pages

muuttolaatikoita ja sekavia tunteita

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Olen parina päivänä päässyt vihdoin purkamaan joitakin muuttolaatikoita. Paljon on vielä purkamatta ja hommaa on vielä läjäpäin, mutta se fiilis kun saa omia tavaroita esille, on jollain tapaa todella palkitsevaa. Laatikoita purkaessa tuli kuitenkin jotenkin outo ja haikea olo. Kaikki omat tärkeät tavarat ovat olleet kohta kolme kuukautta sullottuina laatikoihin ja jälleennäkeminen näiden kaikkien kanssa herätti sekavia tunteita. Olen hyvin pärjännyt ilman tuota kaikkea, mutta ai että oli ihanaa olla taas kaiken oman roinan keskellä. Tuli ihanan kotoisa fiilis, vaikken vielä ole ihan täysin sisäistänyt ajatusta muuttamisesta vihdoin uuteen kotiin. Täällä maalla on ollut vähän turhan kotoisaa asustella.

Vaikka kaikkea tavaraa pitääkin vielä tuhanteen kertaan siirrellä paikasta toiseen, jotain oli saatava esille sitä mukaan kun niitä laatikoista tupsahteli. Uudet society6stä tilatut julisteetkin oli saatava kehyksiin. Purin remontin hitaasta etenemisestä aiheutunutta turhautuneisuutta siis nettishoppailuun ja tilasinkin oikein urakalla uusia julkkia. En edes tiedä mihin aion kaikki laittaa, mutta ei sen niin väliä! Siitä tuli hetkellisesti parempi mieli. Tuon ison kalenterin löysin Helsingin reissultani Granitista, jossa pääsin käymään ensimmäistä kertaa. Samaan syssyyn ostin tussin, jolla voi kirjoitella lasiin kaikkea äärimmäisen tärkeää ja pyyhkiä pois kun kyllästyy.

Tietokoneen olen raahannut mukanani tänne landelle, mutta sen paikka, tai siis työpisteeni paikka tulee olemaan tuossa. Tilaa meillä on aika rajoitetusti, joten työpisteeni tuli vaatekaapin yhteyteen, liukuovien taakse. Pienihän tuo tila on, mutta olen siihen jo rakastunut. Muualla asunnossa vallitsee melkoisen mustavalkoinen ja teollishenkinen sisustus, mutta yläkerran liukuovien takaa löytyy aivan toinen maailma.


2 kommenttia:

  1. Ihana tuo mintun sävy seinässä!:)saako udella värikoodia?kiitos!:)muutenki mielettömästi toteutettu koti!tänään löysin blogin ja heti lemppareiden joukkoon! T.Jane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ilmanmuuta saa udella, mutta enää kyllä muista. En oikein osannut päättää sitä sävyä ja lopuksi valitsin suosikeista silmät kiinni tuon. Onpas kiva kuulla, että blogi pääsi heti suosikiksi :) piristää aina päivää! :)

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!