Pages

Pehmeä parvi

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Parvellakin on vihdoin tapahtunut jotain. Viimeisetkin lasit on nimittäin saatu kiinnitettyä kaiteisiin. Epätoivo iski kyllä useampaan otteeseen noiden kaiteiden suhteen. Ei välttämättä uskoisi, mutta niiden kunnostamiseen ja asentamiseen on mennyt varmaan 50 tuntia. Ei mikään pikkuhomma siis, mutta onneksi ne onnistuivat suht hyvin. Aikamoinen parannus ainakin siihen puuritälään, joka entisellä asukkaalla oli.

Kaiteiden lisäksi meillä on uusi pellavainen päiväpeitto, jonka löysin H&M homen alennuslaarista jonkin aikaa sitten kahdellakympillä! Oikeasti se on parivuoteen pussilakana, mutta rennosti sängyn päälle heitettynä se toimii kyllä päiväpeittona oikein hyvin. Jotta vältyttäisiin riidoilta, meillä on molemmilla omat peitot, joten pussilakanaksi se ei käynyt.

Olen suunnitellut mielessäni yöpöytää ainakin minun puolelle sänkyä. Testimielessä halusin kokeilla miltä tuo pölkky näyttäisi yöpöytänä. Minusta tuo se on näyttänyt tähän mennessä hyvältä mihin tahansa olen sen laittanutkin. Mitäs mieltä te olette?

Tajusimpa myös, etten ole juurikaan kuvannut tai kertonut kokemuksia meidän parven kokolattiamatosta. Valitsimme kokolattiamaton akustisista syistä. Koko asuntomme on yhtä tilaa, joten akustiikka oli ongelma. Vaan eipä ole enää! Lisäksi villamatto tuntuu ihanalta paljaiden varpaiden alla. Me ollaan ainakin oltu todella tyytyväisiä! Koko parvi on ollut niin täynnä roinaa tähän asti, että en montaa kertaa ole päässyt edes imuroimaan, mutta matossa ei näy edes pöly. Tummat roskat tietysti näkyy, mutta muuten matto on ollut oikein helppohoitoinen. Olen ehtinyt myös kertaalleen jo kaatamaan lasillisen punaviiniäkin matolle, mutta se lähti Vanishillä pois ihan silmänräpäyksessä!

Onko kokolattiamatot hiipineet pikkuhiljaa teidänkin sydämiin vai vieläkö yököttää? Jos ajatus kokolattiamatoista nostaa vieläkin karvat pystyyn niin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tämän hetken valikoimaan. Varoituksen sana: saatat muuttaa mielesi! Kokolattiamattoja on nykyään laaja valikoima toinen toistan kauniimpia vaihtoehtoja. Etenkin villamatot ovat valloittaneet allekirjoittaneen sydämen.






10 kommenttia:

  1. Aivan huippu! oon ite haaveillu lähes samanlaisesta makkarista, sänky ilman jalkoja ja paksu pörröinen kokolattiamatto! Tuo pölkky tuo ihanasti puuta, tykkään.
    Kun aikoinaan olin au-pairina, perheen talossa oli vanhempien huoneessa valkoinen paksu ja karvainen kokolattiamatto makuuhuoneessa ja se oli musta todella kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Essi! Meillä sängun runko jäi edelliseen asuntoon, kun ei jaksettu purkaa sitä. Nyt meillä on siis pelkät patjat, mutta mä en kyllä edes haluaisi sängylle enään runkoa. Tykkään tollasesta matalasta patjaratkaisusta. Jotain vaneri hässäkkää oon siihen miettynyt, mutta ehkä joskus myöhemmin :) Makuuhuoneessa kokolattiamatto toimii kyllä munkin mielestä älyttömän hyvin!

      Poista
  2. Mullaki on patjat nyt valkosien trukkilavojen päällä, ihan vaa sen takia että niitten patjojen pitäs pystyä hengittää. Mutta oon mä noinki pitäny ainakin vuoden niinku sulla on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joku koroke olis kyllä ihan hyvä olla, mutta toistaiseksi patjat saavat olla lattialla.

      Poista
  3. Oi miten ihana tyyli sulla on sisustaa! Löysin eilen blogisi, kun googlettelin aiheesta saneerauslaasti, heh…sitten tänään sainkin selattua kaikki päivitykset, pidän niiiin sun tyylistä:) Minna HKI

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihana kuulla! Kiitoksia kovasti! Toivottavasti jäät seurailemaan myös tulevia päivityksiä :) Meillä on tosiaan tehty tuo olohuoneen iso seinä saneerauslaastilla. Siitä tuli mukavan rouhea pinta.

      Poista
  4. Oi, mikä ihana uusi blogituttavuus! Seurailemaan jään :)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana makuuhuone ja koko asunto teillä! Puupölkky sopii tuonne kuin nenä päähän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Amanda! Mäkin tykkään noista pölkyistä ihan älyttömästi :)

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!