Pages

Omalla terdellä

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Olen kauan sitten lupaillut kirjoitella tänne meidän terassista. Tämän kesän kelit ovat olleet kuitenkin eri mieltä. Tänään on ensimmäinen päivä aikoihin, kuin aurinko paistaa (melkein) meidänkin terassille. Meidän asunto on ison kompleksin sisäpihalla, jonne aurinko ei oikein pääse paistamaan. Kuvissa näkyykin kuinka varjoon meidän terassi jää. Raahasin tuon Kartellin tuolinkin tuohon hetkeksi, josko siinä paistattelisi lomapäiviä. Vähän täytyy kyllä varvistaa, jos meinaa ruskettua.

Jatkuvan sateen vuoksi pölkyt ovat pikkuhiljaa siirtyneet sisätiloihin, mutta pari pölkkyä saapi jäädä uloskin. Matto löytyi Hemtexin alekorista huokeaan hintaan ja pakkohan sitä oli testata tuohon pöydän alle. En ole vielä päättänyt sen lopullista kohtaloa, mutta olkoot tuossa nyt hetken.

Mulla on tänään muuten synttärit! Pöydällä olevan kasvin sain lahjaksi rakkaalta työkaverilta. Sille pitäisi etsiä paikka sisältä, mutta nyt lähdetään vähän hummailemaan kaupungille. Hyvää kesäpäivää muillekin! Ruissiin menevät muistavat sitten rokata munkin puolesta!2 kommenttia:

  1. Onnittelut syntymäpäivän johdosta! Minä juhlin 9. pvä eli perästä tullaan:) Mitä materiaalia matto on? Minna HKI

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Etukäteisonnittelut sinnekkin suuntaan :) Tuo on muovimatto ja siksi jätinkin sen ulos. Sisälle se olisi liian pieni.

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!