Pages

Mustavalkoista

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Halusin vähän avartaa meidän eteistä ja kiikutin tuon Hayn naulakon yläkertaan. Sain syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Sisustuksen Koodiin, josta ostin muun muassa nuo kupariset henkarit. Niihin ripustin muutaman lempivaatteeni esille.

Niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin tunnustan mustavalkoista tyyliä. Joidenkin mielestä se on tylsä tyyli, mutta minusta se on enemminkin klassisen tyylikästä. Välillä iskee mielenhäiriö ja erehdyn ostamaan jonkun värikkään vaatteen tai tavaran. Harmittavaisen useasti ne jäävät kaapin pohjalle. Tykkään enemmän yhdistellä eri materiaaleja kuin värejä. Pidän kyllä väreistä, mutta en itselläni. Onko muita siellä muitakin mustavalkoisia ihmisiä?
4 kommenttia:

 1. Meillä on tuo sama naulakko valkoisena :) Meillä on musta-valko-harmaa sisustus ja vaatteeni pääasiassa mustia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo naulakko on kyllä ihan huippu! Vie vähän tilaa ja siihen mahtuu kuitenkin montakin vaatetta. Meillä se on palvellut erittäin hyvin jo monta vuotta! Aikoinaan meinasin ostaa sen keltaisena (sillon se oli mieluinen väri), mutta nyt kiittelen itseäni, että valitsin tuon mustan. Valkoinen olisi myös erittäin varteen otettava vaihtis, koska meillä alkaa olemaan jo vähän kaikki mustaa.

   Poista
 2. Jep, sama täällä mutta mustan ja valkoisen lisäksi mulla on pari muutakin luottoväriä pukeutumisessa; harmaa ja tummansininen. Viime kesänä extempore ostin sitruunankeltaisen Balmuir-huivin mutta edelleen käyttämättä eli kiertoon lähtee..Minna HKI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nyt hiljattain hankkinut myös muutaman harmaan paidan. Se on hyväksyttävä väri! Sinisiäkin on ollut, mutta kummasti ovat kutistuneet kaapissa :O Nyt olen koittanut vältellä värikkäiden juttujen hankkimista, koska tiedän niiden jäävän käyttämättömiksi. Se on tosi harmi.

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!