Pages

Tabula rasa

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Harmillista kyllä, vasta Suvin blogista bongasin tämän ihan superkivan haasteen. En ymmärrä miten minulta on onnistunut missata koko haaste! Alunperin haaste taitaa olla peräisin Projektila-blogista (korjatkaa jos olen väärässä) ja ideana oli toteuttaa kolme erilaista nollabudjetin stailausta samaan tilaan tai huoneeseen jo kotoota löytyviä tavaroita ja esineitä hyödyntäen. Minuakaan ei kukaan ole tähän haastanut, mutta Suvin tavoin halusin toteuttaa tämän silti. Stailausten kohteeksi valitsin meidän kulahtaneen sohvan. Ihan vain testatakseni itsekin tapoja freesata sitä. 

Yritin pitää stailaukset sellaisina, jolta meillä voisi normaalistikkin näyttää. Tarkoituksellakaan en siis lähtenyt tekemään edes yhtä värikästä stailausta. (Toinen syy tähän on, etten juuri omista mitään värikästä.) Stailauksissa on käytetty paljon samoja elementtejä, kuten peikonlehtiä, Saanan ja Ollin tyynyä, mattoa ja pölkkyä. Silti kaikissa stailauksissa on eri fiilikset. Pienillä muutoksilla saa yllättävän paljon aikaan! Haasteen perimmäinen tarkoitus meni siis perille. Aina ei tarvitse hankkia uutta, jos kaipaa muutosta.  


Alkuun karsin kaiken pois ja aloitin ihan puhtaalta pöydältä. 


Olen haaveillut meidän sohvaan uusia pellavasta tai hamppukankaasta tehtyjä päällisiä. Testasin tätä luukkia heittämällä sohvan päälle meidän päiväpeittona toimivan pellavapussilakanan. Muuten Stailaus on aika lähellä meidän nykyistä tilannetta. Pölkyt tosin ovat sohvan edessä, eikä sivulla. Tämä taitaa olla oma suosikkini.  


Tässä taasen on aika graafinen ja mustavalkoinen fiilis. Ainoana väripilkkuna toimii viherkasvi. Aiemmin minulla onkin ollut todella mustavalkoinen tyyli, mutta nyt tykkään lisätä joukkoon muitakin neutraaleja sävyjä totaalista mustavalkoisuutta rikkomaan.Tässä olen karsinut somisteet aika minimiin. Tämän vähemmällä en välttämättä oikein osaisi olla. Jos koko asuntomme olisi karsittu näin minimiin täällä kaikuisi aika kovasti. Tosin tila näyttää aika ihanan avaralta välillä ilman mattoa. 


Mikäs näistä muuten oli teidän suosikki? 

Ps. En taida myöskään haastaa tähän tällä kertaa ketään, mutta linkatkaa tännekkin jos löydätte haasteen toteuttaneita tai olette itse tämän toteuttaneet! Löysin itse muutaman ja upeita stailauksia kyllä oltiin tehty. 

12 kommenttia:

 1. Upeita kaikki, mutta mustavalkoinen taitaa olla suosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mustavalkoisessa on kyllä lyömätön Domus tuoli :)

   Poista
 2. Eka kuva ilman mattoa ja viimesen kuvan maljakolla olis mun valinta ;) Hauska tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis kyllä aika bueno! Laitappas kuule Peeta säkin vaan sitten stailaten ;) Maljakko löytyi muuten Anttilan loppuunmyynnistä ihan pilkkahintaan :O

   Poista
 3. hmm, ehkä toi keskimmäinen,mustavalkoinen. Hienoja kaikki! Ja onpa tuo peikonlehtikin melko sisustuksellinen kasvi! meinasin sen viimeksi Bauhaussissa käydessäni ostaa, mut mies puhu järkeä ja sano että vasta remontin jälkee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai onko Baukkarissa peikonlehtiä? Ihan kokonaisia puskia vai lehtiä vaan? Täytyypä käydä katsomassa. Kyllä yks remonttikasvi aina täytyy olla :D meilläkin oli yksi ikkunanlaudalla pitkään remontinkin aikana.

   Poista
 4. Katosikohan kommenttini jonnekin? Piti vaan ihastella, että aivan upea tuo viimeinen kuva ja stailaus. Pehmeät, tummahkot harmaan sävyt ja suuret vihreät lehdet. Upeaa! Ja miksi ihmeessä en ole löytänyt blogiasi aiemmin? Epistä! :D No, onneksi nyt täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Vilja! :) Parempi myöhään, kun ei milloinkaan! Kiva kun löysit tänne :)

   Poista
 5. Heips! Ihan ensiksikin ihan tosi kiva blogi sulla!! Värimaailma ja pikkuyksityiskohdat henkii tosi kivaa tyyliä! (: Hyvä hyvä! Taidanpa jäädä lueskelemaan lisää... ;) Kiva tää haastetoteutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips itsellesi! :) Kiitos kehuista ja toivottavasti jäät seuraamaan pidemmäksikin aikaa :)

   Poista
 6. Todella kauniit stailaukset, keskimmäinen ehkäpä suosikkini:)! Itse olen myös tähän samaiseen haasteeseen ottanut osaa, kiva haaste toteuttaa!

  Niin, ja sulla on aivan ihana blogi ja koti! Jään seurailemaan ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli kyllä tosi kiva haaste! Kävin sinunkin blogista hakemassa tähän vielä lisäinspiraatiota. Oli niin kauniit stailaukset sielläkin :)

   Ja ihanaa, jos jäät seurailemaan! Lämmittää aina mieltä :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!