Pages

Luonnosta inspiroituneena

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Pari edellistä päivää on tullut vietettyä mökillä ja olo on rentoutuneempi kuin aikoihin. Kelit suosivat vihdoinkin ja meri ja luonto ovat aina niiiiiiin inspiroivia. 

Tällä kertaa halusin koittaa kertoa tekimisistäni stailatuin kuvin, laatikon ulkopuolelta. Kuvahan kertoo tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa. Mikäli joku ihmettelee kuvien tavaroiden yhtyettä toisiinsa, selvennän. Mökillä ollaan saunottu puusaunassa, lilluttu meressä, kerätty käpyjä, siemailtu kahvia, huideltu kärpäsiä, poltettu tuoksukynttilöitä viinilasillisen ääressä ja heitelty tikkaa. Olen muuten aivan äärettömän huono tikan heittäjä! Sarvet eivät varsinaisesti liity tekemisiini mitenkään muuten, paitsi että olen niitä ihastellut viimiset pari päivää ja tungin ne jokaiseen kuvaan. Käytiin äidin kanssa pienellä saaristokierroksella. Taalintehtaalta löytyi tuo riisipaketti ja saippua. On muuten hienoin riisipakkaus, joka näillä silmillä on nähty. 

Mökiltä löytyy myös komea puinen soutuvene, jolla kävin soutamassa pieniä lenkkejä ilta auringossa. 


Viimiseen kuvaan tallettui myös auringonlasku. Eikös ole muuten komeat puutarhasakset? 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia, niin kesäisiä ja Suomalaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea tunnelma on siis välittynyt! Hyvä! :) Suomen luonto on niin super kaunis.

   Poista
 2. Mahtavat kollaasit. Päästäkää minutkin äkkiä takaisin mökille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin loma on ohi! Nyyyyyyh! Onneksi meidän mökki on suht lähellä, jos joku ilta haluis lähteä vaikka saunomaan. Luonnosta saa kyllä parhaat inspikset!

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!