Pages

"Jos tää olis mun kämppä..."

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Meidän katossa roikkuu i-palkki ilman minkään näköistä funktiota. Se taitaa olla muisto ajalta, jolloin  tämä rakennus toimi vielä tehtaana. Moni vieraistamme on kiinnittänyt siihen erityistä huomiota. Usein seuraavaksi suusta pääseekin lause: "Jos tää olis mun kämppä, niin mä laittaisin tonne ylös jonkun riippumaton roikkumaan tosta palkista." 

Löysin Kodin ykkösestä riippumaton kuudella eurolla ja pakkohan tätäkin oli testata. Tiesin kyllä etukäteen, että se ei tule toimimaan tässä tilassa, mutta tulipahan testattua. Palkki menee vähän huonossa kohtaa ja riippumatto vie paljon tilaa, joten tämä idea ei mennyt nyt jatkoon. Mutta tässä muutama kuva todistusaineistoksi. 

Taidan napata tuon riippumaton kainaloon ja viedä sen ensi viikolla mökille. Vielä on lomaa jäljellä. 


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kuvissa näyttää kyllä huomattavasti paljon paremmalta :)

   Poista
 2. Joo, samaa mieltä oon sinun kanssa, ei oikein riippumatto nappaa minuakaan:( Mites joku rottinkinen riipputuoli? Aarnion Kupla-tuoli mutta hinta taitaa olla aika hurja? Kuvista en saa selvää miten suuri/avara tila tuon sängyn jlk tilaan jää, joten voi olla, että riipputuoli vie liian ison tilan! Minna HKI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo riippumatto vei leijonan osan tästä meidän parven avarasta tilasta. Se sai olla siinä tasan kuvaksen ajan, kunnes otin sen jo alas. Olen miettinyt riipputuolia, mutta toistaiseksi en ole löytänyt mitään kivaa. Sekin kyllä tukkisi kulkuväylän sängylle. Pidän tästä avarasta tilasta mikä meillä nyt on :) Täytyypä ottaa kuvia pian toiseenkin suuntaan parvea.

   Poista
 3. Hauska idea, mutta tuoli voisi tosiaan olla parempi kuin ei ole noin leveä. Teillä on kyllä aivan ihanan näköinen asunto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuosta ei meinannut mahtua edes kävelemään enää. Sijainti ei muutenkaan ole paras mahdollinen. Mökille tuo passasi kyllä hyvin ja siinä köllöttelin eilisenkin päivän :) Kiitoksia kehuista! Tämä asunto on meillekkin ollut unelmien täyttymys :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!