Pages

Muotopuoli vihdoin myös Styleroomissa

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Hävettää oikein sanoa, mutta tutustuin Styleroomiin kunnolla vasta nyt ja olenkin todennut sen olevan aika näppärä palvelu. Tällä viikolla sain vihdoin aikaiseksi luoda oman Styleroom tilin nimimerkillä JuttaMuotopuoli. Profiiliani pääset katsomaan myös tästä linkistä. Löydät sieltä kuvia meidän kodista huoneittain sekä muutaman remonttialbumin tuota Styleroomin remonttikilpailua silmällä pitäen. Remonttialbumeista löytyy muuten myös muutama kuva, jota täällä blogissakaan ei ole vielä nähty. Käykäähän ihmeessä tutustumassa, kommentoimassa ja tykkäilemässä! 

Onpas ollut muuten ihan mahtavaa huomata, että lähiaikoina Muotopuoli blogi on saanut paljon uusia seuraajia ja lukijoita! Kiitos siis jokaikiselle teistä, olette ihania ja piristätte arkeani huomattavasti! Muistattehan, että minua voi seurata myös Instagramissa nimimerkillä @juttist

Tähän loppuun vielä yksi kuva meidän parvelta, jossa on muuten aivan julmetun kuuma! Löytyisikö täältä muuten halukkaita taulun ripustajia? Meillä taulut odottelevat seinälle ripustamista, mutta vielä ei olla saatu inspiraatiota siihen hommaan.

   


2 kommenttia:

  1. Onpa sulla vallan ihana blogi ja koti! Kiva kun löysin kommenttisi perusteella. :) Meillä on muuten hyvin samantyylinen keittiö juuri valmistunut, en vaan ole ehtinyt vielä remontin jälkeen sitä kunnolla ehtinyt kuvata. Jään seuraamaan blogia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä löysin sun blogiin itseasiassa styleroomin kautta ja jäin kanssa heti seurailemaan :) jotain remppakuvia taisi ollakin siellä teidän keittiöstä ja näytti tosi hyvältä! Kyllä musta on uus musta!

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!