Pages

Greenhouse

perjantai 1. elokuuta 2014

Laitetaas kesän ja helteiden kunniaksi taas yksi kasvipäivitys. Instagram seuraajat ehkä huomasivatkin mun hehkutuksen, kun tajusin tehneeni ennätyksen kasvien "hoidossa". Normaalistihan meillä kasvi kuin kasvi kestää about viikon. Nyt on näin monta elossa samaan aikaan! Yllätin itsenikin. Tuo isoin (en muista sen nimeä) näyttää jo kyllä vähän kuihtumisen merkkejä, mutta yritän pelastaa sen vielä! Mun uus lemppari on kyllä noi peikonlehdet. Ne näyttää kestävän ikuisuuksiin.     

9 kommenttia:

 1. Ihanaa vehreyttä! Minä en muuten ikinä löydä tuota eukalyptusta mistään, ja kaikki muut löytää. :/
  Saksi vaan noi vähän kuihtuneet lehdet pois, ettei kukka tuhlaa niihin elinvoimaa. Runsaitahan noi puskat on, joten jotain olet tehnyt oikein! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä aina saksinkin niitä kuolleita pois, mutta aika nopeasti ne alkaa uudestaan kuivumaan niistä päistä :/

   Poista
 2. Kauniit kuvat! Löysin vastikään blogiisi, tosi ihana ja raikas uusi tuttavuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa, että olet tänne löytänyt! Toivottavasti jäät seurailemaan :)

   Poista
 3. Huigeeeta! mäki tykkään tosi paljon vihreestä ja on kyllä noita kukkia paljon. Kukkapurkit on kyllä se asia mihin pitäisi itse seuraavaksi panostaa...Sul on hienoja purnukoita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon nyt hurahtanut vihreään. Ja oon alkanut tykkäämään vihreästä väristäkin. Sellasesta toooosi tumman vihreästä. Mun valkoset purnukat on stockalta ja muut vähän mistä millonkin. Ikeasta taitaa olla pari ja kupariset on kirppikseltä.

   Poista
 4. Ihania kuvia! Instan puolella olenkin sinun kaunista kotia ihastellut, ihana oli tänne blogiinkin löytää. Kiitos ihanan esittelysi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin mahtavaa! heinassaheiluvassa onkin käynyt useasti tykkäilemässä mun kuvista ;)

   Poista
 5. Kiitos! Olen kyllä ylpeä näistä ja itsestäni :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!