Pages

Lahja rakkaalle ystävälle

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Tämä viikonloppu on ollut täynnä ohjelmaa, mieleistä sellaista. Lauantaina juhlittiin rakkaan ystävän valmistujaisia, joka oli hyvä tekosyy uuden tuotteen kehittelemiseen. Tein hänelle lahjaksi puisen leikkuu/juustolaudan, jossa on nahkaiset kantokahvat. Samaan pakettiin paketoitiin kahden ystäväni kanssa Nicolas Vahén öljy ja salaatinottimet sekä muita keittiössä tarpeellisia juttuja. Paketista tuli niin hieno, että teki mieli pitää itsellä! Vielä kerran onnea ja kiitos ihanista juhlista.

Avaan pian omille tuotteilleni verkkokaupan, josta voi tilata muun muassa joillekkin jo tutuksi tulleita hiirimattoja ja rusettiheijastimia. Taidan ottaa tuotteeksi myös tämän leikkuulaudan pienen viilauksen jälkeen. Vai mitä olette mieltä, löytyiskö teidän joukosta innokkaita ostajia tämmöselle? Tämä, niinkuin muutkin tuotteeni ovat ihan omin kätösin tehtyjä. Sormet on vielä tallella, vaikka sirkkelin kanssa on tullutkin reuhottua. 

Ja hei! Kiitoksia kaikille ketkä osallistuitte blogikirppikselle! Tapahtuma oli ihan menestys! Pöytä tyhjeni silmän räpäyksessä ja kaikilla tavaroilla on nyt uudet, toivottavasti onnelliset omistajat! Tapahtuma taisi ylittää vähän kaikkien odotukset ja se on aivan huikeeta!
10 kommenttia:

 1. Kiitos kirppiksestä! Oli aivan mahtavaa ja teillä kirppiksen parhaat tuotteet! Täällä onnellinen taljan omistaja lepuuttelee jalkoja sen päällä ja ihailee sen kauneutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa! Kiitos itsellesi! Hienoa, että sait napattua taljan heti kättelyssä. Moni harmitteli jälkikäteen, kun sekin meni alta aikayksikön! Kiva, että sillä on nyt uusi koti! Toivottavasti sait sitä tahraa putsattua?

   Poista
 2. Olipas vain huikea päivä, huh huh! Väkeä oli kyllä hurjasti liikkeellä. Teillä oli kyllä todellakin kirpparin parhaat tavarat :) Onneksi sain itsekin kaappeja tyhjemmäksi.

  Tuo leikkuulauta on todella kaunis! Hyvin voit tehdä tuotteita myyntiin, uskon, etä ostajia löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä oli Jutan ja Pekan kanssa kyllä hyvä pöhinä meidän pöydässä :) Tarvii ottaa uusiksi pian! :) Ja toivottavasti menis leikkuulautakin kaupan :)

   Poista
 3. No vitsit miten kiva leikkuulauta! Ihana tuo nahkahihna. Minä mietin miten olet niin tutun näköinen ja mitä blogia piditkään, enkä tajunnut sitä siellä paikan päällä... Noo mutta ensi kerralla sitten! :) huikea päivä oli, melkein kaikki meni ja pääsivät kotiin, jossa niille on käyttöä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin olin ihan hoomoilasena siellä vaan, kun en juuri ketään tunnistanut, eikä siinä hässäkässä oikein ehtinyt tutustumaankin. Odottelen siis seuraavaa tapaamista :) Mullakin jäi tosiaan vaan pari pöytätablettia myymäti :)

   Poista
 4. Aivan ihana leikkuulauta! Verkkokauppasi avautumista odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että! Kiitoksia! Tässä syksyn aikana koitan saada kaupan auki :) Sinne tulee vaikka mitä kivaa myyntiin :)

   Poista
 5. Mielettömän upea leikkuulauta. Huh, mitä kädentaitoja. Kateeksi käy, mutta onneksi avaat kaupan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mahtavaa, että se on herättänyt tykästystä :) Sopis teillekkin ;)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!