Pages

Marmoria

torstai 7. elokuuta 2014

Tykkään pitää keittiössä kaikkia alustoja, tarjottimia ja paperipusseja, joihin voi tehdä kivoja asetelmia. Meidän työtaso on vaaleaa koivua ja olen "vähän" neuroottinen sen suhteen. Pari kertaa olen siitä pinttyneet mustikkatahrat joutunut siivoamaan ja nyt ollaan koitettu pitää kaikki mahdolliset tahran aiheuttajat erinäisten alustojen päällä. Vaalea työtaso on aivan ihana, mutta myös aika hankala hoitoinen, ellei ole luonnostaan siisti ihminen, joka hoitaa heti sotkunsa. Meistä ei kumpikaan ole. Useasti tiskit lojuvat monta päivää, ennen kuin kukaan niitä vaivautuu laittamaan tiskariin.

Siispä tehtailin meillekkin pienestä vanerin palasta ja dc fixistä marmorialustan ja siitä tuli aika kiva. Tämä ideahan on jo monissa paikoissa nähty, mutta nyt vasta itse testasin. Jotenkin en ole aiemmin saanut testatuksi, koska olen kuvitellut lopputuloksen olevan vaan muovisen ja halvan näköinen. Yllätyin itsekkin, miten kiva tästä tuli ja miten aidoilta se näyttää. Marmorikuvio sopii aika kivasti tuohon vaalealle puutasolle. Tällä hetkellä lämpeän kyllä enemmän mustalle marmorille, mutta sitä ei ollut inspiraation hetkellä saatavilla.
 Jos jollain on muuten hyviä vinkkejä mustikkatahroihin puutasossa niin kertokaahan HETI!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, Jutta! Mulle toi oli ihan uusi DIY-juttu. Itse tilasin H&M:lta marmorikuvioisen pöytäliinan ja pienen tarjoilulautasen, saapi nähdä miltä ne näyttää. -Minna HKI

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon myös ihastellut H&M:n uusia tuotteita, mutta en oo saanu ostetuksi mitään vielä. Yks kullan värinen tarjotin mua siellä kyllä puhuttelee :)

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!