Pages

Be there or be square!

perjantai 8. elokuuta 2014

Sunnuntaina järjestetään Åbloggareiden toimesta blogikirppis, jossa myyjänä toimivat Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggarit. Muotopuoli blogikin on hiljattain liittynyt Åblogeihin ja tietenkin olen siis mukana myös kirppistelyissä. Tapahtuma järjestetään Vilkkimäen Meijerissä Liedossa tänä sunnuntaina klo 15-18. Lisätietoa löytyy esimerkiksi tapahtuman Facebook sivuilta, joten käyppä klikkaamassa itsesi mukaan! Be there or be square!

Meidän vintti on nyt käännetty ylösalaisin ja kätköistä on löytynyt kaikenlaista tavaraa teidän iloksenne. Tässä vähän esimakua siihen, mitä mun pöydältä löytyy. Muuton yhteydessä hankkiuduin eroon jo kaikesta rojusta, joten kirppikselle valikoitui oikeastaan vaan laatutavaraa. Se on teidän onni! Löytyy valaisimia, mattoja ja kaikenlaista keittiökamaa. Joko osui silmään joku juttu, joka on pakko saada? Toivottavasti! Pahoittelut, viinipullo ei ole myytävänä, mutta tuo teline on.
Varatkaahan matkaan mukaan käteistä, jonka lisäksi kannattaa ladata puhelimeen MobilePay-App, jota ainakin osa myyjistä aikoo käyttää. Itsekkin ajattelin ottaa testaukseen! Vaikuttaa aika näppärältä.

EDIT: Lisättäköön vielä, että mun kojusta saa kymmenen ensimmäistä asiakasta yllärilahjan! Kutkuttavan jännittävää...

4 kommenttia:

 1. Ihana toi matto. Mistä se on ja mitä se kustantaisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on 80*140 cm HAYn villamatto. Sisustuksen Koodista ostettu, eikä se ole koskaan sopinut meillä minnekkään. Käytännön pränikkä siis. Olisinkohan 50 e laittanut hinnaksi.

   Poista
 2. Sulla on tosiaan laatutavara myynnissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätti kyllä tapahtuma kaikki odotukset! Sain oikeastaan kaikki myytyä! Aivan huippua! :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!