Pages

Treffeillä

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Ollaan molemmat paiskittu viime aikoina niin paljon töitä, että hyvä jos ollaan moikat ehditty toisillemme sanoa. Siispä päätettiin pitää eilen treffi-ilta, ihan vaan kotona hyvän ruuan ja viinin kera. Ensimmäistä kertaa kokeiltiin tehdä myös avokadopastaa, josta tuli kyllä mun uusi lempiruoka. Olin tosi yllättynyt, koska aiemmin en ole ollut edes avokadon ystävä, saatika kasvisruuan. Korkattiin myös tuo kauan pantattu The Velvet Devil viinipullo ja oli muuten sekin hyvää! Seurakin oli ihan ok. No ei vaan! Seura oli mitä parhain <3

Te jotka ette ole vielä avokadopastaa maistaneet, niin tällä reseptillä onnistuu idioottikin. Jopa minä! Olen siis superhuono kokki, enkä muutenkaan kauhean aktiivinen keittiössä, joten jos on jotain hyviä ja helppoja reseptejä niin linkatkaahan! Oon tosi laiska myös etsimään mitään uusia reseptejä, joten pyydän teiltä taas apua. Kiitos! 


4 kommenttia:

 1. Avokadopasta on kyllä ihan järjettömän hyvää! Testaa samoilta tekijöiltä myös tomaatti-fetapasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä yllätys, että se voi olla noin hyvää!! Täytyypä testata! Kiitos vinkistä Liina!

   Poista
 2. Minä lukeudun myös niihin, jotka eivät ole avokadopastaa vielä maistaneet! Nyt otankin sen syyskuun tavoitteeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota Kati ihmeessä! Mä olin lähes varma, että en tykkäisi yhtään. Oli kuitenkin niin hyvää, että joudun syömään pastan lisäksi myös epäilevät sanani!

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!