Pages

Päivitystä keittiöön

maanantai 4. elokuuta 2014

Muistatte varmaan stailaushaasteen, jossa stailasin pienen Lundia Classic hyllyn kolmella eri tavalla. Teidän suosikiksi taisi valikoitua keittiö aiheinen hylly. Tästä innostuneena päivitin vähän meidän keittiön String hyllyä.

Hyllyssä on aiemmin ollut kolme hyllytasoa ja lehtiteline. Nyt vaihdoin lehtitelineen tavalliseksi hyllyksi ja käytin stailaukseen osittain samoja tavaroita, kun stailaushaasteessa. Kumpi teistä on kivempi? Artekin String hylly vai Lundian Classic hylly? Minua viehättää näissä molemmissa niiden muunneltavuus. Molempia voi mielen ja inspiraation mukaan muunnella.
10 kommenttia:

 1. String on upea klassikko, mutta ehkä olen vähän tylsä ja totean, että sen kova bloginäkyvyys on hieman latistanut innostusta minulla. Siksi Lundian hylly on upeampi. Vaikka kestäviä ja hintansa arvoisia hienoja esineita molemmat.
  Stailaus on taas upea! Keittiötavarasi ovat hyvin kauniita. Minä en ole löytänyt Vaheta juuri mistään muualta kuin nettikaupoista. Metsästys jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kieltämättä alkaa olla stringiä on ihan joka tuutissa! Se on kyllä sellanen tuote, johon en ole vielä kyllästynyt itse. Sellossa on muuten yks liike joku myy noita vahen tuotteita. En just muista sen nimeä, mutta sieltä mä olen ostanut omani kun kävin siskon luona kylässä.

   Poista
 2. Sama pienoinen kyllästyminen vaivaa minuakin Stringin kohdalla, joten Lundia vei täälläkin voiton. Meillä on Lundiaa ollut aina ja edelleen ne löytävät aina paikkansa kotien vaihtuessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lundia muuntuu kyllä moneksi! Meilläkin on paljon lundian tuotteita. Ne on kyllä näppäriä kun mieli vaihtuu kuukauden välein :)

   Poista
 3. Kiva, kun bongasin viestisi tuolta meidän Åblogit-ryhmästä, ja löysin ihanan kauniin blogisi! :) Ilmeisesti olet tulossa sunnuntaina kirppikselle, joten varmaan törmäämme siellä! Todella kauniita asetelmia ja juttuja tässä postauksessasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oon tulossa kirppistelemään! Vielä en oo yhtään miettinyt mitä mä siellä myyn, mutta eiköhän tuolta vintiltä jotain löydy. Valaisimia on ainakin monta!

   Poista
 4. Olen niin ihastellut tätä ja Lundian stailausjuttuja ja samalla miettinyt miksen itse omista yhtä paljon kauniita esineitä ja tavaroita, jotka sopisivat yhteen. Aiemmin tosin meillä on nähty kovin vähän avoratkaisuja, joka on varmasti suuri syy. Nykyään kun tuntuu joka huoneessa olevan jos jonkinmoista avohyllyä, niin asetelmista on tullut pakkomielle. Taidan tulla sun luokse asetelmakurssille joku päivä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä kerännyt kaapit täyteen tavaraa, mut silti aina samat suosikit esillä :) heh! Et sä kyllä mitään stailauskurssia tartte! Teillähän on vaikka mitä ihanaa! Mutta tuu ihmeessä käymään joku ilta :)

   Poista
 5. Tosi kaunista ja just ihana asetelma! Sulla on totisesti silmää asetelmille. Ja muutenkin kaikelle kauniille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Kaikki kaunis saakin olla esillä, mutta rumat jutut tungetaan kaappeihin :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!